4/30/2011

DMU - Napi smink 30042011

Mindenhova szép szórt fényt és előnyös világítást szeretnék, ahova magammal kell vinnem a bőröm.

Nem hiszem, hogy mostanság túl sok posztom lesz; szerdáig be kell fejeznem egy arculati kézikönyvet [különben nem mehetek vizsgázni]. Pontosabban, mert a régi gépem tönkrement, elölről kezdhetem az egészet.


4/28/2011

DMU - Napi smink 28 042011

Egyszerű smink, rohanós nap.4/26/2011

DMU - Napi smink 26042011

Tudom, sokan úgy vannak vele, hogy erős szemhez nem illik az erős száj. Nem hiszek ebben a szabályban, ugyanis, akkor sosem használhatnám a kedvenc vörös szájfényem. ;)


4/25/2011

DMU - Napi smink 25042011

Személy szerint imádom az olyan sminkeket, amik már frissen is kissé rendetlenek, mondjuk úgy: füstös szemek egy átbulizott éjszaka után. A mai sminkem pont ilyen volt. Amikor túl meleg van, akkor nem merek velük kísérletezni, de valahogy borús napokon illenek a hangulatomhoz. Így volt ez ma is, azzal a különbséggel, hogy reggel megnéztem a MAC Cosmetics egyik videóját.

Szóval ma előkerült a fiókomból a Make Up For Ever - Rock For Ever palettája és némi fekete csillám...4/23/2011

DMU - Napi smink 23042011 [pillangó smink]

Ezt a sminket az Atalanta-lepke ihlette. Először egy sötétebb változatot csináltam, de nem tetszett a végeredmény. Kicsit furcsának éreztem a narancssárgát a kékes-lilás-rózsaszínes csillámmal, de a kéket nem lehetett kihagyni ugyanis az egy határozóbélyeg - legalábbis így emlékszem. Most persze azt mondhatnám, hogy ez egy másik lepke, hisz sokkal több narancssárgás van. Ellenben a képen is látni lehet, hogy inkább barna-narancssárga, mint vörös-fekete [ez szerepel ugyanis a határozókönyvekben, élőben sajnos őt nem láttam sosem]. :(

Nem tudom kit mennyire vonz a természet, a május eleji erdő, de mindenkinek ajánlom, hogy menjen el legalább egyszer, mert ilyenkor a rétek és az erdők is tele vannak szebbnél szebb rovarokkal. *_* [Igen, lány vagyok és szeretem a rovarokat, mert szépek.] Esetleg, ha valaki nem szeretne messzebb menni a kertjénél, akkor úgy tudja a lepkéket közel csalogatni és rávenni őket arra, hogy rászálljanak a kezére, ha gyümölcs tesz a tenyerére. ;)4/22/2011

DMU - Napi smink 22042011

Nem tudom fel merült-e bennetek az, hogy ma van a Föld napja. *_*
Nem egy eget rengetően nagy alkotás ez a smink, azért kék, mert a víz is kék, ahogy a mi bolygónk pedig egy gyönyörű kék golyó. Akartam valami kreatívabbat, de erre ma nem jutott időm sajnos. Majd holnap, vagy még este...


4/21/2011

DMU - Napi smink 21042011

Alapvetően az új Sleek pirosítómat szerettem volna használni ma és mivel a barackos, illetve narancssárgás színek jól mutatnak zölddel, egy egy egyszerű zöld szemet csináltam hozzá.


4/20/2011

Tejproteines kontra búzacsírás hajpakolás

Amint a kép is mutatja ebben a posztban két, fodrászkellékesnél kapható hajpakolás fog összecsapni. A küzdelmüket részletesen a tovább után olvashatod!

A küzdelem résztvevői: A bal sarokban a Serical tejproteines, illetve a jobb sarokban az Insight búzacsírás hajpakolás.


4/18/2011

DMU - Napi smink 18042011

Mindenképpen zöld szemceruzát szerettem volna használni, ezért ezt hoztam ki belőle. Őszintén bevallom, hogy valahogy nekem nem tetszett ez a smink. Tegnap is ilyesmivel próbálkoztam és az sem tetszett, nem tudom mi van velem. :// [amúgy a fura vonalak az arcomon a szúnyogháló és a délutáni napsütés keverékéből jöttek létre.]

4/17/2011

Sleek - Acid

Egyszerre négy Sleek palettát rendeltem, ami talán butaság volt a részemről, mert eddig kettőt még szinte ki sem nyitottam. A jelenlegi áldozatom az Acid.

A csomagolása ugyanolyan, mint a többi Sleek palettáé: egy kis fekete, jól záródó doboz. 12 színt rejt és duplafejű applikátorral érkezik.

Inkább a színekre ugrok most rögtön, mert nem szeretném magam ismételni. Igaz ezt a palettát vártam a legjobban, de nem annyira széles körben használható, mint az Original. Találunk benne egy matt feketét, egy fényes grafitszürkét, egy neon zöldet, egy neon rózsaszínt, egy kekit, lilát, egy sötétebb és egy világosabb fényes kéket, neon narancsot, neon sárgát, matt fehéret és egy bordós színt.

Nem teljes mértékben váltotta be az elvárásaimat. A két kék kivételével az összes színt próbáltam. A feketével és a szürkével nincs semmi problémám. Viszont a fehér számomra elég gyenge, a keki sem igazi. Legkevésbé a sárga tetszett, egyszerűen úgy láttam, hogy több rétegben valamiért zöldes lett [képeken sárga maradt] és olyan "temperás" az egész. Temperás állagnak azt hívom, magam sem tudom miért, amit ha felviszek egy rétegben akkor nem elég, de kettőben már láthatóan túl sok. Még a neon zöld nem tetszett, szintén emiatt. A rózsaszín, narancssárga és lila egész jó, de ecsettel nem lett annyira vibráló, mint amit elvárnék.

4/16/2011

Make Up For Ever - Aqua Cream #16, #19, #21

Az az igazság, hogy imádom a Make Up For Evert. Egy blog sale-en láttam pár egyszer kipróbált aqua creamet és arra gondoltam, hogy nagyon jó vétel lenne. Nem csak azért, mert nálunk szinte beszerezhetetlen, hanem azért is mert így sokkal olcsóbban lehetnek az enyémek, mint amennyiért megrendelhetném őket. Egy kis matek: 14 fontba került darabjuk, így 42 fontot fizettem postaköltséggel együtt. Természetesen rendelhetnék is belőlük a Guru Makeup Emporiumon keresztül, de ez az akció 60,35 fontomba került volna.


4/13/2011

Nyereményjáték! Nyereményjáték! Nyereményjáték!

Mivel elértem a 100 követőt, ezért úgy gondoltam ennek örömére és meghálálva ezt tartok egy nyereményjátékot. Sokat gondolkoztam azon, hogy mit lehessen nyerni, mindenképpen olyasmit szerettem volna, aminek én is örülnék. Végül úgy döntöttem, hogy 2 Sleek Original palettát sorsolok ki a jelentkezők között.
A nyereményjáték ma kezdődik [2011. 04. 13] és május 10-ig tart.

A játék 2 helyen zajlik. Az egyik a blog, a másik a facebook. Akik nem tudják valamiért követni a blogom, azoknak létrehoztam egy FB fórumot.[Remélem működik, mert FB nem túl nagy barátom...]


Hogyan jelentkezhetsz?
Írd meg kommentbe miről szeretnél olvasni a blogomban. Ezenkívül írd meg a neved, amivel nyilvánosan követed a blogom és írj egy e-mail címet, ahol felvehetem veled a kapcsolatot a játék után.

További eselyekért tedd a következőt:
[Amennyiben így döntesz írd meg a kommentbe, hogy milyen néven tetted.]
Lájkold a Facebook oldalam (+1) és/vagy oszd meg a játékot(+1). [Itt az oldalsávban is megteheted.]
Akinek van twittere és van  kedve: RT @makeuplovehun 100+ giveaway http://beautybloghun.blogspot.com/2011/04/nyeremenyjatek-nyeremenyjatek.html
Akinek van blogja írjon egy bejegyzést a játékról (+1) és/vagy tegye ki az oldal sávba képpel és visszamutató linkkel (+1).
Végül +1 esélyért bármi más kreatívat elfogadok.

Ha bárkinek bármi hasfájása lenne a [email protected] címen elérhet, vagy itt kommentben. Ezen kívül szeretném, ha valaki több eséllyel él, akkor egy kommentbe sűrítse az információt.

Remélem nem hagytam ki semmit sem. :)

4/12/2011

DMU - Napi smink 12042011


Muszáj volt kipróbálnom az új MUFE Aqua Creameket. [Szép magyarosan, igen... :D] És igen, ez is az az unalmas kékeszöld szín, amit annyira imádok. *_*

DMU - Napi smink 11042011
4/10/2011

Max Factor - Masterpiece Colour Precision Eyeshadow

Korábban írtam a Max Factor rendezvényéről. Három krémes szemhéjfesték lett az enyém, egy bézs, egy jeges kék és egy sötétszürke színben. Ők hárman magasan a kedvenceim.

 Alulról felfelé: Pearl Beige, Icicle Blue és egy sötétszürke, aminek lejött a neve. :(

4/09/2011

Link Love #3

Ma 3 blogra szeretném felhívni a figyelmeteket.

Beauty's Bad Habit - Lily blogja igazán jó, az egyik kedvencem. Mellesleg annyira irigy vagyok a fotóira.

L.F MAKE-UP - Imádom azokat a sminkeket, amiket csinál. Nagyon kreatív, kicsit ritkán ír az én ízlésemhez képest, de egy biztos: mindenképpen több követőt érdemelne.

OH FASHION MODEL - Ezt a blogot úgy találtam, hogy egy modellre kerestem rá... aztán csak ámultam hány Vogue fent van nagy felbontásban. Inspirációnak szuper.

Max Factor

Szerintem az utolsó vagyok, aki erről ír.

Március 19-re meghívtak a Max Factor rendezvényére. Vegyes érzelmekkel ugyan, de elmentem és egyáltalán nem bántam meg! Nagyon sok bloggerinát meghívtak az eseményre, melynek oka az volt, hogy a nyitni szeretnének az online közösségek felé, ezért lesz [már van, csak lusta voltam] egy Max Factor facebook oldal, egy blog és egy youtube csatorna.

Megkértek minden résztvevőt, hogy töltsön ki egy kérdőívet a Max Factorról. Személy szerint beírtam, hogy számomra az egyetlen negatívum velük kapcsolatban az, hogy tesztelnek állatokon. A rendezvény után pár nappal kaptam egy e-mailt, amelyben megkérdezték hogy ezt miből gondolom, illetve egy linket, ami ennek az ellenkezőjét bizonyítja. Ez egy hatalmas piros pont. Ezentúl én is nyugodtan használom a MF termékeit, ugyanis nagyon jók, legyőzték minden negatív előítéletemet.

Távozáskor pedig mindenki kapott egy kis ajándékcsomagot, amiben szempillaspirál, szájfény, ecsetek és mindenféle földi jó volt. Ezenkívül egy asztalról is lehetett zsákmányolni - mivel sikerült csak ámulnom, így lemaradtam 1-2 dologról, de sebaj...

Alapvetően pozitívak az élményeim, érdekes volt a sok bloggerinát látni, néhányukkal beszélni. Remélem lesz még ilyen. A Max Factornak pedig köszönöm a meghívást.

A zsákmányolt termékekről majd szépen sorban jönnek a tesztek, most pedig egy werkfilmmel zárnám soraim. :)


4/07/2011

In/Out #1

Nem tudom mennyire ismeritek ezeket az "Ins and Outs" posztokat. Röviden arról van szó, hogy havonta-pár havonta a bloggerinák összegyűjtik azokat a dolgokat, amik náluk bejönnek illetve kimennek. De inkább lássuk konkrétan mire gondolok!

[Képek is lesznek, jelenleg az internettel hadilábon állok...]

Amik most jönnek

Fényvédőkrém
- Mindenek előtt. Estelemben elég erős, mert fényérzékeny vagyok, de ez mindenkinek kötelező, aki 30 évesen nem szeretne egy mazsolára hasonlítani...

Por állagú alapozó - Nyáron/tavasszal jobban szeretem azt, ha az arcom matt marad. Még sosem használtam, kíváncsian várom milyen lesz. :)

Krémes pirosító
- Nyáron egyszerűen természetesebbnek és tartósabbnak tartom, mint a 'hagyományos' társait. Úgyis ki kell próbálnom milyenek az új Cremeblend pirosítók...

Kevéske/világos szemöldök - Nem tudom, ti hogy vagytok a nyári szemöldökkel? Személy szerint lusta vagyok rendesen megrajzolni, melegben meg állandóan izgulok miatta, ezért inkább valamilyen világosabb színnel töltöm ki, mint télen szoktam.

Inspiráció - #29

4/04/2011

Márciusi kedvencek

Én is beállok a sorba. Mindig szerettem volna egy ilyen posztot, de eddig sem kedvem, sem pedig erőm nem volt hozzá. Akkor most jöjjenek a márciusi kedvenceim 1-1 rövid véleménnyel egybekötve!

Ezek nem azok a termékek, amiket mindig használok, nem szerepelnek itt az állandó kedvenceim. Inkább azoknak adok bemutatkozási lehetőséget, amiket most vettem, vagy hosszú idő után újra felfedeztem.

Bőrápolás:
La Roche-Posay  - Effeclar tonik és arclemosó, Effaclar Duo arckrém
Az La Roche-Posay Effaclar termékcsaládja alapvetően zsíros, problémás bőrre való. Nekem télen mindig nagyon száraz a bőröm, viszont nyáron inkább zsíros. Előre gondolkozva arra jutottam, hogy a patikánkban lévő akciót kihasználva megveszem ezeket a termékeket. A tonik és az arclemosó tényleg nagyon jó. Az utóbbi hámlasztó hatású és eltünteti a mitesszereket. Tényleg működik.

Az Effeclar Duo egy olyan krém, ami bőrhibák és eltömődött pórusok ellen van. Ha beteg vagyok mindig több bőrhibám lesz, mint szeretném. Ez a bőrápoló segítséget nyújt a bőrömnek, hogy minél hamarabb rendbe jöjjön. [A foltokat az arcomon 2 nap alatt láthatóan rendbe hozta.] Állítólag jó smink alap, de ezt manapság minden krémen rajta van.

4/02/2011

Póni smink - Rarity

Rarity a ruhatervező póni, ezért úgy gondoltam, hogy valami különlegesebb sminket csinálok hozzá. Mivel nem készítettem vázlatot és a kép sem volt előttem, így az eredeti elképzeléstől nagyban eltérő dolgot sikerült összehoznom. De sebaj... ;DInspiráció - #28

Újabb bejegyzések Régebbi bejegyzések Főoldal
Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe