7/13/2010

Elérhetőség

Hello!

Mara vagyok. Az első szabály az, ha írsz nekem, hogy légyszíves szólíts a nevemen, mert érzékenyen reagálok a „kedves hölgyem/uram/blogger” elnevezésre - bántja az önképem, nem vagyok egy izé, látszik rajtam, kislány vagyok. Ugye látszik?!

A blog többéves fennállása óta beszivárogtam szinte minden közösségi oldalra, habár nem vagyok mindenhol egyformán aktív, ezért több helyen érhetsz el. Ha biztosra szeretnél menni, akkor írj e-mailt az [email protected] címre bátran, igyekszem minél hamarabb válaszolni. A kommentekre is válaszolok, ha kérdés merül fel, de lájkolhatsz facebookon is! ^_^

Amennyiben telhetetlen vagy és ez nem elég, akkor nézd meg a többi lehetőséget!

E-mail
Ha bármi kérdésed vagy javaslatod lenne, ha együttműködnél vagy szerelmes levelet írnál, akkor a [email protected] címen elérsz.

Facebook
Úgy döntöttem betörök a közösségi médiába is, mert az most olyan trendi. A blog facebookján sok játék van, többségében naponta frissítem, érdekességek, képek, inspirációk, előzetesek a soron következő posztokból. Ha van egy kis időm szeretek itt kommunikálni veletek, válaszolok az üzeneteitekre és a kérdéseitekre.

Bloglovin'
Nálunk kevésbé ismert, sok külföldi blogon a GFC-t kiváltó alkalmazás, szeretném ha itt is sokan követnének egyszer. Interaktivitásra nem ad lehetőséget, csak sokaknak talán könnyebb ezt követni, mint egy az RSS-t.

Google+
A Makeup Uiverse elsőként volt a facebook vetélytársának szánt közösségi oldalon, de ha valaki tényleg kíváncsi, akkor facebookon érdemes követni, mert ott még mindig jobban kiismerem magam. Itt is megosztom a bejegyzéseket, de ennyiben ki is merül az aktivitásom...

Instagram
Ha az előbbit leszámítjuk, akkor az utóbbi időben itt vagyok a legaktívabb. Alapvetően rettentően zárkózott vagyok, senkit sem szeretek beengedni az életembe. Nem mondom, hogy instán room tourokat rendezek, viszont nem osztom meg mi volt a reggelim, viszont a cicaspamben jó vagyok. 

Tumblr
Az inspirációs posztok ide költöztek át már két éve, habár próbálom sminkközpontúnak megőrizni, de olyasmikkel is lehet találkozni, amiket muszáj megosztanom - főleg cuki állatokat.

Formspring és Ask.FM
Számomra is meglepő, de nekem nagyon tetszik, tehát bátran tessék csak kérdezni: Maximális troll-kompatibilis vagyok mellesleg. :3

Twitter
Twitterm szeretem kiírni, ami a lelkem nyomja - az utóbbi időben egyre kevesebb dolog. Nem vagyok szupertudatos twitterező, sőt szent sem.


Pinterest
Ha valaki figyelmes, akkor a gigantikus art makeup táblám is megtalálja. 

Perverzek pedig követhetnek RSS-sel, ahol jól esik!
Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe