3/22/2012

Laura Mercier - Mineral Eye Powder - Brilliant Quartz - teszt

Ezt a Laura Mercier szemfestéket a Beauty Sale Blogról rendeltem. Kicsit zsákbamacska volt, hiszem pont ezekről a termékekről nem találtam egyetlen egy használható képet sem színügyileg. Talán egyedül egy szín volt az, amit a MAC Melon pigmentjéhez hasonlított egy blog, de azt nem szerettem volna, így maradt a Brillinat Quartz.

Képek a tovább után. :)


A pigment méretre közepes, habár mindössze 1,2 gramm, akkora, mint egy Lush ajakbalzsam átmérőre, de annál magasabb. A csomagolása igényes, csillámos sötétbarna kupak, átlátszó matt tégely. Jól záródik, ezért nem szóródik ki, de biztos, ami ziher alapon leragasztva érkezik.A pigment maga nagyon finomra őrölt és elképesztően pigmentált. Nedvesen kicsit sötétebb és barnásabb, de alap nélkül a bőrömön is nagyon jól fog. Alapvetően melegebb barna, a szememen meglepően természetes hatású. Sajnos a szvaccsokon kicsit vörösesebb, mint amilyennek én látom és a csillámok sem érvényesülnek benne annyira jól így [az alapos képen jól látszik az igazi színe]. Nagyon apró arany pigmentek rejlenek benne, mint az előbb már említettem, teljesen egyenletesen oszlanak el, nem tolakodóan csillámos, egyszerűen gyönyörű. Az egyik legjobb szemfesték, amit valaha próbáltam - por állaga ellenére a bőrön, miközben satírozom teljesen krémessé válik. Hosszú órákon át jól fennmarad a szememen, kicsit megfakult ugyan, de a könnyesre nevetős "tesztet" is kiállta minden különösebb probléma nélkül, habár ha könnyezek, akkor a szemfestékek hamar lejönnek. Azt hiszem, hétköznapi körülmények között kicsit sem fakult volna meg.


Szárazon alap nélkül, nedvesen, majd alappal:
4 megjegyzés:

 1. Bar22/3/12 21:41

  jol van, akkor nem csak szerintem nagyon jo kis porok ezek :) en is kettot teszteltem es tenyleg valami hihetetlen finomak.

  VálaszTörlés
 2. Calo(z)23/3/12 10:48

  Nagyon meggyőző! Én is szemeztem ezekkel, de akkor tényleg érdemes rendelni. Titkon ebbena végeredményben reménykedtem.

  VálaszTörlés
 3. Lumena23/3/12 12:15

  Dorombol a szemem, ha ránézek. Micsoda gyönyörűség! Melyik hasonlít a MAC Melon-hoz?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Monday23/3/12 13:05

   Azt hiszem a Peach Lustre. :)

   Törlés
  Válasz
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe