3/29/2012

Missha BB Boomer - teszt, vélemény

Az Skinfood Aloe BB krémmel együtt jött velem haza ez a BB Boomer és a kezdetek óta együtt használom őket. Így vele vesztettem el a primer-szüzességem.

BB Andi azt mondta, hogy ez olyan, mint a MAC Prep+Prime, de engem a holografikus rózsaszín miatt inkább a Stobe Creamre emlékeztet. Mivel nekem egyik sincs, ezért erről nem nagyon tudok nyilatkozni, maximum a MAC-es lányok elmondása alapján.


A csomagolása csinos kis irizáló rózsaszín tubus, elég kicsinek tűnik ahhoz képest, hogy 40 ml. Igazából vele sincs nagy újságolni való ezen kívül.

A krém egészen hintőpor illatú. Fehér, de mégis olyan, mintha irizáló selyemport kevertek volna hozzá, magyarul holografikus a bőrön. Ez persze elég elriasztónak tűnik, mert "ójajj rózsaszínen fogok fényleni?", de nem, ez azért annál sokkal jobb. Természetesen nem üt át a színe az alapozón, habár rózsaszín jót tesz az arcbőrnek, felderíti egy kicsit, egészségesebb hatású lesz. Másrészt ez az érdekes irizáló hatás optikailag javítja a bőrképet.

A krém nagyon könnyen belesimul a bőrömbe, kevés is elég belőle. Könnyű az állaga, nem azt a zsíros-hidratálószerű érzést hagyja az arcomon. Mint már említettem inkább egy Strobe Cream-hatást vártam, azt a kifejezetten divatbemutatós bőrt, ami fénylik, gyönyörű, de mégsem tűnik zsírosnak. Mivel nekem nincs meg a MAC változat, csak azt tudom róla, hogy egy vitaminbomba és képeken sokkal jobban fénylik, mint a Missha terméke. Ez a BB Boomer ad a bőrömnek egyfajta csillogást, pont azt, ami még szerintem egészséges bőrfény. Az Aloe BB nélküle teljesen matt, ezzel viszont sokkal egészségesebbnek tűnök.

Eddig igazán egy BB krémmel sem tapasztaltam a szupersebgyógyító-bőrjavító funkciót, de ebben a kombóban úgy érzem működik, selymes lesz az arcom tőle és így imádom a bőröm jelenleg. Szkeptikus voltam vele, mert a képeken sem láttam azt a húdenagyonagyhatást, de valahogy érzem és látom, ezért nem hiszem, hogy ez csak placebó lenne. Nem tapasztaltam azt, hogy ettől a BB krémem tartósabb lenne vagy azt, hogy megcsúszna rajta, esetleg jobban kifényesedne a T-vonalam.

Kipróbáltam szemfesték alá, amikor nem volt időm előhalászni a paint potom és jelentem, működik úgy is. Katasztrófára számítottam, de nem, jól tartotta a szemfestéket, kicsit megfakult, de nem ráncosodott be egy nap alatt sem. Kipróbáltam még highlightnak is, úgy is jó, szép fényt ad az alapozó felett, de nem fénylik annyira és nem úgy, mint egy krémes highlighter vagy mint a hozzám nőtt Soft and Gentle MSF.  Fotózáson is használtam a modelleken és ott is jól teljesített.

Összességében nagyon megszerettem és biztos fogok még belőle venni, ha elfogy. A KARA adatai alapján a Missha termékeit nem tesztelik állatokon.

Ti próbáltátok már?

1 megjegyzés:

  1. smink és más30/3/12 11:07

    Na meghoztad a kedvemet hozzá:-) Már rég nézegetem én is a BB krémeim alá.

    VálaszTörlés
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe