7/08/2012

Avon - Warm Glow bronzosító - teszt

Alapvetően nem vagyok egy bronzosító-imádó, mert valahogy az én fehér bőrömmel a többségük nem működik jól. Nem is feltétlen a színnel van baj, vagy az esetleg narancsos tónussal, hanem inkább azzal, hogy nagyon ritkán barnulok, így nem érzem szükségesnek. De valamiért ő kivételesen tetszik, bár kétlem, hogy valaha teljesen elhasználnám.
Ezt a terméket is Avontól kaptam tesztelésre, egyszer már szerepelt is a havi kedvencekben. 


A csomagolása egészen csinos, fényes, apró aranycsillámos bronzos barna. A kompakt jól záródik és 10 gramm terméket rejt. Ezenkívül, ami nekem nagyon tetszik benne az az, hogy kidomborodó napocska van rajta és ez az eddigi használat alatt nem kopott teljesen le. A tetejében nagy tükör található, ami jól jöhet napközben.


A színe szép, meleg barna, nem narancssárgás, hanem inkább rózsaszínes tónusú. Ezt nem érzem problémának, mert így a pirosítómmal jobban összesimul. Könnyen eldolgozható, építhető, szóval közepes-erős bronzosítást is elérhetünk vele, de puha ecsettel egészen finom, "épp csak kicit megkapott a nap" hatást is. Apró arany csillámok vannak benne, ami szerintem az arcon nem jön ki nagyon, szép fényt ad, de nem az a túl csillámos. Persze, lehet jobb lenne, ha teljesen matt lenne és ha szeretnénk, akkor tehetnénk rá némi highlightert. Az illata leginkább cukorkaillat, nem erős, csak úgy érezni, ha megszagoljuk közelről.

Természetes fénynél délután, árnyékban
Erős napsütésben
Összességében nagyon megkedveltem ezt a terméket, szerintem jó vétel lehet azoknak, akik nem túlságosan szolibarnák és vágynak némi egészséges plusz barnaságra. Az emberfüggő, hogy szeretjük-e a csillámokat, én most nem vonok le ezért pontot. Viszont a tónusa fél pontot bán, mert szerintem egy bronzosító akkor a legjobb, ha a tónusa semleges. 4,5/5

A mostani katalógusban 1749 forint, amúgy meg elvileg 2840. A jelenlegi árán nem túl drága szerintem ahhoz képest, hogy mi mennyibe kerül, de 2840 forintért már kétszer is megfontolnám.

Minták alapozón - természetes fénynél, napsütésben és vakuval - először csak egy csíkban, majd ecsettel.


Ez pedig én vagyok szinte csak ezzel a bronzosítóval az arcomon, szándékosan erősebben, mint normális esetben tenném. [Volt rajtam BB krém és púder, megrajzoltam a szemöldököm és egy Barry M szájfényt használtam, illetve szempillaspirált. Amúgy akkor épp lehámlott a szemhéjam egy része...]


5 megjegyzés:

  1. stenonis8/7/12 14:11

    Szép, jól áll neked.

    VálaszTörlés
  2. spacegirl8/7/12 19:04

    cuki, mintha elkapott volna kicsit a nap :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És igazából a héten le is sültem rendesen. Meg sem ismerem magam. O.o

      Törlés
    Válasz
  • Calo(z)8/7/12 19:19

    Tetszetős

    VálaszTörlés
  • Jól néz ki.

    VálaszTörlés
  • Megjegyzés hozzáadása
    Továbbiak betöltése...

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe