9/02/2012

Tonymoly - Pocket Bunny Sleek Mist - teszt, vélemény

A Tonymoly híres a cukiságmérőt kiakasztóan bájos csomagolású termékeiről. Annyi blogon láttam már, nem is tudom már mióta szerettem volna ezt a nyuszit,  mert annyira aranyos, annak ellenére, hogy magáról a termékről nem tudtam túl sokat - valamilyen arcpermet, valamire biztos jó, de ez a tapsifüles akkoris kell. Ha szexszel tulajdonképpen bármit el lehet adni, de azt hiszem cukisággal is, mert ki tudna ellenállni egy ilyen kis táskabarát, kedves mosolygó nyuszkónak. Na ugye.


Szerintem a csomagolásról nem kell sokat beszélnem, hiszen csak rá kell nézni, imádnivaló. Viszont az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy csak 60ml, szóval tényleg egy törpenyúl, ez látszik a facebookra feltöltött képen is, a Lush Tea Tree Water tonik 100-as kiszerelésénél is apróbb.


Nagyon finom permetet szór az arcra, szinte alig érezni, szerintem én emiatt 3 nap alatt el fogom fújni. A fehér zsírosabb bőrre való, gondoltam ez nyár végén-kora ősszel még jól jön majd. Ebben káposzta, ananász, citrom és egyéb fehér húsú zöldségek és gyümölcsök kivonata ápolja, mattítja a bőrt.  Mellesleg kellemes az illata. Ugyan kicsit tényleg visszavesz a kifényesedésből, de azért nem csodaszer. Viszont öröm az, hogy a szórófej letekerhető, így újratölthető bármilyen más unalmas csomagolású sminkfixálóval vagy frissítő arcpermettel.


Felmerül a kérdés, ha én nem lennék én, hanem inkább egy konzervatív üzletasszony vagy nem lenne egy blogom, ahova nem csak iszonyat komoly, szinte az orvosi kozmetikával vetekedő termékeket lehetne felrakni, akkor újra megvenném-e. A szomorú válasz az, hogy 3290 forintért 60 ml terméket csak a cuki csomagolás miatt nem. [Ennek ellenére tudom, hogy lesz egyszer egy rózsaszín nyuszim is.] Egyszer jó volt, bájos volt, szeretem ahogy mosolyog, de túl kevés, ilyen áron jobb termékkel is találkoztam már, ezért egy hármast kap tőlem. 3/5

1 megjegyzés:

  1. spacegirl2/9/12 23:44

    mindig visszafogtam magam, amikor erős vágyat éreztem erre a nyuszira, mert valahogy sejtettem, hogy nem egy pótolhatatlan darab. de cukinak akkor is cuki, és még az is lehet, hogy egyszer megesik rajta a szívem és én is kiszabadítok egyet egy raktárból!

    VálaszTörlés
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe