5/29/2012

A természet és a technológia találkozása - Sepai Skincare Technology

Május 23-án részt vehettem a Sepai Skincare Technology magyarországi sajtótájékoztatóján a Madison Parfümériában. Mivel úgy gondolom, hogy ez a márka nálunk nem túl ismert, de lenyűgöző, így megpróbálom pár sorban bemutatni a koncepciót, amely egyenesen Spanyolországból jött el hozzánk.
A két jelmondat, amivel velük kapcsolatban találkoztam az a "The best of nature + the best of technolgy", a másik pedig a "Technology is invisible. The results are not". Ezek nagyjából jól le is írják a céljaikat, hogy fontosnak tartják a legjobb természetes összetevőket és a legújabb technológia vegyítését, illetve azt, hogy inkább az eredményen van a hangsúly - ezt in vitro és in vivo, illetve helyi és globális tesztekkel, képekkel alátámasztva igazolják.

5/28/2012

Collection 2000 - Dazzle Me! pigmentek - vélemény, teszt, minták

Az Edittől rendeltem pár Collection 2000 Dazzle Me! pigmentet. Több külföldi és magyar blogon is láttam már őket; sok szín van belőlük és nem túl drágák. Kicsit sajnálom, hogy a legsötétebb színekből már nem volt, pedig pont azokat szerettem volna  a legjobban.
Ebben a posztban hétet mutatok be, ők a következő nevekre hallgatnak: Paradise, Jaffa, Spellbound, Bewitch, Dreamland, Tinkerbell, Lustrous

5/27/2012

DN - Égess el!

Nem bírtam tovább muszáj volt kipróbálnom magamon is ezt a színt. Olyan mint egy álom, leírhatatlan. Annyira ragyog, annyira szép, mintha tényleg tűz lenne a kezemen. 2 rétegben is egész jó, kivételesen, most hármat kentem fel csakazértis.
Annyira nagyon nem érdekelt a China Glaze régebben, aztán láttam, hogy jön a Capitol Colours kollekció és még amikor igazán semmit sem lehetett róluk tudni, már akkor éreztem, hogy nekem kell az összes.


5/26/2012

DMU - Napi smink 26052012

Ez ugyan nem egy valósi napi smink, mert csak a hosszú hétvégén megpróbálom kitapasztalni milyen beállítások kellenének. Így elsőre nem lett rossz, de távol van attól is, amit én optimálisnak tartanék.

Helyenként túl éles, máshol meg nem eléggé és délután négy után valahogy nem kéne bízni az automata színegyensúlyban sem.


5/24/2012

Hogyan satírozzunk jobban?

A kérdés, amit állandóan megkérdeznek tőlem az az, hogy én hogyan satírozom el a szemfestékeket annyira nagyon-nagyon. Személy szerint nem is teljesen értem a kérdést, mert ugye satírozni természetes nekem dolog, de próbálok segíteni. 
Már korábban is írtam a füstös szemekről, szerintem ott minden tanács megtalálható. Azért most újra összeszedem őket és örülnék, ha valakinek van valami titkos fegyvere, akkor azt megosztaná velünk! 

5/21/2012

Essence - Long Lasting ceruzák - teszt

Személy szerint azon emberek közé tartozom, aki ha lehet, akkor spórol a szemceruzákon, mert hamar elfogynak és a drágábbak sem tudnak semmi hatalmas extrát, amiért megérné őket venni kétszeres vagy háromszoros áron. 
Ilyen szempontból az Essence ceruzái kiválóak, a hegyezőseket könnyen lehet satírozni, a tartósak pedig a nevükhöz hűen sokáig fent maradnak. Ebben a bejegyzésben az utóbbiból négy szerepel: I Have A Green, Think Khaki, Bling Bling, Hot Chocolate

5/20/2012

Avon - Nailwear Pro+ körömlakkok - teszt, minták, vélemény

Kaptam az egy óriási csomagot az Avontól múlt héten, az összes Nailwear Pro+ körömlakkal. Iszonyatosan örültem neki, mert rengeteg olyan szín van, amit már ki szerettem volna próbálni vagy hasonlót kerestem. Most három részben mutatom be őket. Az első két rész véleményes-mintás, a harmadik pedig hasonmásos lesz.

Az első körben résztvevői: Star, Lemon Sugar, Pastel Pink, Romance, Perfectly Flesh, Coral Reef, Viva Pink, Real Red

5/18/2012

DMU - Napi smink 13052012

Ez egy elfeledett sminkes poszt múlt hétről. Valószínűleg ez az utolsó smink a régi fényképezőgépemmel, ha nem jön közbe semmi gikszer. Iszonyatosan várom milyen lesz 16 megapixeles képeket csinálni - ezek 3 megapixelesek - szebbek lesznek-e a színek, jobban visszaadja-e a valóságot...

A sminkről pedig azt illik tudni, hogy a Peggy Sage Fumée szemfestékem sosem tudom valamiért jól kihasználni. Ahhoz nem elég lila, hogy a zöldet kidomborítsa a szememben, inkább szürkés, de a lilasága miatt nem is illik mindenhez. Viszont füstös szemhez nem rossz. Az OCC Harlot lip tart is most próbáltam ki talán másodszor.

5/17/2012

OASAP - szegecses táska

Írok róla, mert írnom kell róla, ez a szabály. Sokáig nem akartam részt venni az OASAP programban, mert elég sok negatív véleményt olvastam és egyáltalán nem tűnik rendes dolognak. Persze az ember örül az ingyen dolgoknak, de ebből az egészből olvasói szemmel nem fog senki profitálni, de legfőképpen a webshop nem, főleg ha a bloggerek úgyis az ebayt javasolják. Aztán arra gondoltam, hogy csak akkor dönthetek, ha én is kipróbálom, veszteni nem veszthetek.

Glitter Gal - Lizard Belly - teszt, vélemény

Pár hete én is kaptam a koromlakkom.com webshoptól egy holo körömlakkot. A Lizard Bellyt választottam, mert szeretem a zöld körömlakkokat és a neve is tetszett.

Mivel a kapott termékeknél számomra az a fontos, hogy én megvenném-e, így a Glitter Gal körömlakk az ára miatt magasra húzta a mércét. Képek és vélemény az ugrás után!

5/16/2012

Lumiere Minerals - új pigmentek - teszt, swatch

A Lumiere Minerals nagyköveteként időnként kapok pigmenteket tesztelésre, de még a múltkoriakkal is adós vagyok, mert nem volt időm róluk írni és a borongós időjárás sem kedvezett nekem. Viszont így most egyszerre viszonylag sok színt láthattok.

Illetve végre elérkezett a szent nap, hogy letudtam a vizsgám és van új gépem is. Még csak ismerkedünk, de remélem hamar összemelegedünk kellőképpen. Kezdem kitapasztalni mit szeret már így egy nap után is.


5/07/2012

Hol a határ?

Olyasmik estek meg a magyar a Blogoszférában az elmúlt napokban-hetekben, amikre még én is nehezen találom a jó szavakat. Nem is akarom ezt a vonalat meglovagolni, ujjal mutogatni másokra, hogy bizony, ők aztán... De nem tagadhatom azt a tényt, hogy nekem bizony elegem van. Nem, nem abból, hogy állítólag valaki pénzért ír, mert ez teljesen lényegtelen szerintem, az én szempontomból biztosan. 

5/06/2012

Paula's Choice - Moisture Boost Daily Restoring Complex SPF 20 - teszt

Ezt a Paula's Choice krémet rendeltem a Glamour-napok alkalmából a mínusz 20%-os kuponnal. Nem volt bennem semmi kétség arról, hogy ezt a kupont felhasználom, ha valamit fel fogok. Sokáig kacérkodtam azzal, hogy majd május elején, hiszen szülinap meg minden, majd akkor, de amikor megláttam, hogy a száraz bőröm milyen ráncos az orromnál, egyszerűen tennem kellett valamit. Tehát most jöjjenek a tapasztalataim a legújabb arckrémemmel, amely 20-as fényvédőt tartalmaz.

5/05/2012

1940s hairstyles - a köny

Nagyon régóta fel szerettem volna tölteni ezt a könyvet, hátha lesz olyan, akit érdekel ez a téma. Az utóbbi időben sok kifutón láthattunk a 40-50-es évek inspirálta hajakat. De a hétköznapi életben is találkozhatunk velük: esküvőkön, díjátadókon. Ugyan ennyitől senki sem lesz fodrász, de sokat segít az elindulásban és úgyis a gyakorlás teszi a mestert.
Amikor még hosszabb hajam volt többször kacsintgattam a 'victory rolls' felé, de sosem sikerült igazán jól. Ez a könyv elég nagy segítség, jó ötleteket ad, habár a szkennelés minősége nem a legjobb. Volt egy másik könyvem, ami az 1920-1970-es évek legdivatosabb feltűzéseit mutatta be, de jelenleg nem találom.

Tudom, hogy a youtube-os videók jobbak lehetnek, mert látni hogy kéne, de okáig azt sem tudtam ezeket milyen néven keressem.

Innen tölthetitek le.

5/03/2012

Gerovital Plant - hajápoló termékcsalád - teszt

A Gerovital termékei gyógyhatásúak, természetes hatóanyagokat tartalmaznak és biztosítják a haj számára szükséges vitaminokat.


Még tavaly megkeresett a Gerovital és küldtek egy arctisztítót és egy arckrémet. Mivel írtam a termékükről így újra küldtek egy csomagot, most a hajápoló termékcsaládjukból. Miért ne alapon kipróbáltam és most következzenek a tapasztalataim. 

5/01/2012

Áprilisi kedvencek

Ez egy nagyon Essence központú hónap volt. Ijesztően gyorsan elrohant egy újabb hónap, amiben úgy éreztem alig vettem valamit, mert egyszerűen semmire sem volt időm, de a maradék két hetet már féllábon is kibírnám.

Mivel a blog találatainak közel 25%-a az Egyesült Államokból jön, ezért egyre komolyabban érdekel a „hogyan írjak áttekinthetően két nyelven” témakör.
Újabb bejegyzések Régebbi bejegyzések Főoldal
Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe