6/30/2012

BelláPierre - Desert Rose pirosító - teszt, minták

Ez a BellaPierre-től próbált első termékem, amit az Edit küldött nekem még egy kis minta formájában. Annyira megszerettem ezt a színt, hogy kellett belőle egy nagy is. 
A BellaPierre márkáról először akkor hallottam, amikor Made In Beauty Nikivel és MillaCsillával a Mineral Beauty csapatával találkoztunk januárban. Aztán a boltjukban sminkeltem egy lányt, akkor ki is próbálhattam pár színt, mert az egyszerűen egy beauy blogger cukorkabolt.

6/28/2012

Avon - Supershock szempillaspirál - teszt

Időnként kapok az Avontól tesztelésre egy-két dolgot, ez ebben a hónapban is így volt. Szerintem eddig még sosem írtam szempillaspirálról, mert egyszerűen az nem az én műfajom, havonta cserélem őket és épp ezért nem szeretek sokat költeni erre. A másik ok pedig az, ha egy dolgot kéne mondani, amit egyszerűen kihagynék, megszabadulnék tőle és örülnék, ha fel sem találták volna az a szempillaspirál. Azért, mert a kis csutka szempilláimon semmi sem működik igazán jól.

6/23/2012

Faith In Nature - gránátalmas és rooibos sampon és kondicionáló - teszt

Három-négy márka volt a listámon, amit mindenképpen ki szerettem volna próbálni a hajápolás terén, mert állítólag jók és természetesek. Illetve nekem különösen fontos az is, hogy a fehér nyuszi is rájuk mondta az áment. Elsőre a Faith In Nature egyik samponját és balzsamját próbáltam ki, ami elvileg minden hajtípusra megfelelő.Ez volt az első találkozásom ezzel a márkával, legalábbis személyesen, kicsit sajnálom, hogy nálunk nem lehet egyszerűbben beszerezni, de ez persze nem biztos, hogy baj is.

6/21/2012

DN - Erről álmodik a hableány

Már facebookon már szétkürtöltem, hogy vettem egy Deborah Lippmann lakkot kedden. Mikor megláttam a Madison weboldalán ezt a márkát, egyszerűen érzetem, ahogy felszökik az adrenalin szintem és  kitágulnak a pupilláim. Azóta már egyszer álmodtam velük és pont azt, hogy nem tudtam közülük választani. Haha. Aztán vettem egyet, nehezített pályán, de az enyém lett és alig bírtam kivárni, hogy hazaérjek a munkából. Azóta rajtam van. Nyári sellőlánynak képzelem magam.

6/18/2012

Summer of 2012 Nail Challenge – Summer of Love

A körmös kihívás második epizódja, amit majdnem elfelejtettem kóros időhiány miatt. Több infó és képek a tovább után!

6/17/2012

Lush 'Mask of Magnaminty' a Queen Helene 'Mint Julep Masque' ellen - teszt, összehasonlítás

Mióta a Lush megnyitotta az első boltját Budapesten, azóta mindig betérek hozzájuk - vagy kíváncsiságból, vagy az illat miatt. A Mask of Magnaminty az elsők között volt, amit kipróbáltam az arcápoló részlegről, és hosszabb-nagyobb kihagyások után valamiért mindig visszatérek hozzá. A másik a Queen Helene Mint Julep Masquae, amit először pár éve láttam egy videóban. Amikor először kipróbáltam az volt a benyomásom, hogy nagyon hasonlít a Lush termékre, ezért született ez a poszt.

6/16/2012

FarmaVita - Hajtömegnövelő Hajápoló Krém - teszt

Ma egy hajápoló termékről lesz szó, amit a Szépségtrend webáruháztól kaptam. Ez nem más mint a FarmaVitakimosást nem igénylő dúsító kréme. Mivel még nem hallottam róla, ezért úgy gondoltam márcsak a kíváncsiság miatt is megéri.

Ma megpróbálkoztam valami újjal a fotókat illetően. Igazán jó elképzelés volt kimenni a parkba, legalábbis addig, amíg nem sütött annyira a nap, hogy ne lássam rendesen a kijelzőt.

6/12/2012

Officina delle Essenze - Puro Neroli - teszt, vélemény

Nem árulok el nagy titkot, ha kijelentem, hogy imádom a nerolit. Mind magát az olajat és természetesen a boltot is. Utóbbinál érdemes a kincsesbányában nézelődni, mert tényleg kincsekre lehet találni, így történt ez most is.
Az Officina delle Essence kreációja a tiszta neroli nevet viseli és ez tökéletesen elmond róla mindent. Citrusos, nemtelen nyári illat, ami meglepően tartós annak ellenére, hogy én valamiért egy egyszerű kölnire számítottam.

6/11/2012

Sleek - Au Naturel paletta - teszt, minták

Amikor megjelenik a Sleektől egy újabb paletta, akkor azt én rohanok, hogy a magaménak tudhassam. Ez több, mint egy éve így megy, mert nagyon szeretem a szemfestékeiket és azt, hogy 12 színt kapunk viszonylag olcsón.
Tavaly elég sok új palettájuk volt, szerencsére, ez is egy közülük. Nem tudom, hogy végül ez limitált maradt-e vagy sem, de még náluk is és más webshopokban is láttam belőle. Remélem a Suede pirosító is marad!

6/09/2012

OCC Lip Tar - Grandma, Harlot, Botanical - teszt, minták

Az áprilisi Beauty Fórumon végre tudtam szerezni pár OCC lip tart, amiket megjelenésük óta egyfajta kultusz övez. 

Persze az ember érzi, ha valami tényleg nagyon jó és ezek sem okoznak csalódást az elszánt kozmetikumgyűjtőknek. A színek sokféleségéből adódóan és abból, hogy akadnak köztük igencsak extrémek, sejteti, hogy nem mindegyiküket mindennapi használatra szánták, hanem inkább sminkesek jóbarátainak.


6/04/2012

Summer of 2012 Nail Challenge - Summer of Colours

Múlt héten Calo(z) megkeresett, hogy esetleg lenne-e kedvem beszállni a körmös minisorozatába.

Gondoltam miért ne, nem vagyok egy körmös blog, ez tény, sőt vannak nálam jóval tehetségesebb lányok is ebben a témában. Magamtól sosem szánom rá magam a kísérletezgetésre, kifestem a körmöm egyszínűre és kész. Na majd most!

Link Love #12

Erre a két videóra tegnap éjjel bukkantam rá, amikor a Cozzette-re kerestem valami vizuálisat youtube-on, mivel már közel egy éve szeretném ezeket az ecseteket, mert annyira gyönyörűek és tényleg szuperek lehetnek. Ebben az elgondolásomban a Beauty Fórum erősített meg, ahol meg is tapogathattam őket és megtudtam, hogy az Ó utcában elvileg már kaphatóak is. Ha beszerzek belőlük párat majd akkor mesélek a történetükről is, de annyit illik tudni róluk, hogy teljesen szintetikusak, ennek ellenére a szőr minősége tapintásra olyan, mint a legjobb mókusszőr. 

Ebben a két videóban az tetszik, hogy ugyan valószínűleg valamennyire megvágták őket, de ennek ellenére kellően hosszúak ahhoz, hogy elhiggyem tényleg így sminkel az úriember és nem a háttérben már hatodszorra mosták le a modellről és kezdték az elejétől az egészet. Ezenkívül látni, hogy mit csinál és jó tanácsokat ad.

A füstös szemes videóból pedig annyira szeretném tudni, hogy melyik MAC MSF-t használja pirosítónak. *-*

6/03/2012

Peggy Sage szemfestékek - Fumée, Nuit, Savanna Chic - teszt

Múlt hónapban jártam a magyarországi Peggy Sage boltban, igaz nem csak ez a márka található meg náluk, hanem még számos más is. Ez a bolt egy sminkfanatikusnak mag a földi mennyország. A kiszolgálás kiváló, az eladó hölgy készségesen segít, mesél a termékekről, mindent ki lehet próbálni - mondjuk úgy, hogy szerintem minden boltban így kellene foglalkozni a vevőkkel. Végül csak három szemfestéket vettem elsőre, de még biztos visszalátogatok, még párszor...

6/02/2012

Burt's Bees - Lemon Butter Cuticule Cream - teszt, vélemény

Ha van olyan termék, amit szinte minden külföldi körmös blognál megtalálhatunk az biztosan a Burt's  Bees citromos körömágybőr ápolója.
Nekem sosem keltette fel az érdeklődésemet különösebben, de egyszer kaptam egy ajándékcsomagot, amiben ez is benne volt, ezért kipróbáltam. Már elég rég használom, talán egy majdnem egy éve, és hiába hittem azt, hogy nekem nincs rá szükségem, mégis úgy tűnik volt.

Újabb bejegyzések Régebbi bejegyzések Főoldal
Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe