7/29/2012

Avon - Marokkói argánolajos pakolás - teszt, vélemény

Rendszeresen megkapom az Avon újdonságait, így került hozzám ez a marokkói argánolajos hajápoló szérum is. Mivel a argánolajat kellően nagy csodálat lengi körül, így engem is érdekelt mi az oka, tényleg annyira jó-e, de mindig elfelejtettem belőle venni. Másrészt egy 100 ml üvegért sajnálok kiadni 6-7 ezer forintot. Ebből a szempontból az Avon megoldása jóval kedvezőbb. Hogy hogy hat a hajamra, milyen az illata, milyen érzés és hogy elégedett vagyok-e vele az kiderül a tovább után!

7/27/2012

DMU - 20120726 - Office Browns

Nem mondom azt, hogy az én tegnapi sminkem száz százalékosan irodába való, de mit tehetnék, nekem nem erősségem a natúr smink. A fotókkal megszenvedtem, mert reggel még nincs elég fény, viszont szembe vakuzni sem szerettem volna magam, végül mégis sikerült, mert így jobban hasonlít a valóságra. Mellesleg az emberek viszonylag nehezen értik meg azt, hogy ha valaki így van kifestve, ahhoz nem kell semmi különleges alkalom, de már ezt kezdem megszokni.


7/21/2012

DMU - 20120721 - Shiny Minerals

Bevallom, hogy a hétvégéim általában azzal telnek, hogy utolérjem magam valahogy a blog szempontjából. Ilyenkor van időm fényképezni, sminkelni és a saját szórakozásomra nézni a monitorom anélkül, hogy érezném valaki kifigyeli mit csinálok. Mivel ma elég borús az idő, így csak ahhoz volt kedvem, hogy végre kipróbálhassam a Bella Pierre Pandera tornyocskám és a hozzá tartozó szettet. Igen, megint az Up the Amp rúzs van rajtam, mert túlságosan is szeretem.

7/20/2012

Kjaer Weis - Blue Wonder - teszt, minták

Ez az a poszt, aminek megírására a legjobban vágytam az elmúlt egy hónapban, de különféle okok miatt valahogy sosem jutott rá elég időm. Ma a Kjaer Weis egyik szemfestékéről lesz szó, a Blue Wonderről, amihez jobb nevet nem is találhattak volna. Ez a márka elég új nálunk, így először írok pár sort róla, aztán közelebbről is bemutatom eme kék csodát. A Kjaer Weis is azok közé a különleges, luxus kozmetikumok közé tartozik, amelyekkel a Madison Parfüméria kínálata az utóbbi időben bővült.

7/16/2012

Summer of 2012 Nail Challenge – Summer of Trends

Az e heti kihívásban a divat a téma.

Habár elég nehezen döntöttem, hogy valamilyen idén nyáron hódító ruha-őrületet álmodjak-e újra vagy egy körömtrendet. Végül az utóbbinál döntöttem, miután végig pörgettem pár online magazin javaslatát az aktuális szezonra. Persze, a véleményem vegyes, mert szerintem a fordított francia sem valami hiperszuper, úttörő  elképzelés, amit még eddig sosem láthattunk...

7/14/2012

Kétéves nyereményjáték

Bevallom, hogy nem nagyon volt ötletem arra, hogy a blog kétéves szülinapján mit lehessen nyerni. Végül úgy döntöttem, hogy lesz egy olyan nyereményjáték, amiben olyasmit lehet nyerni, amit egy cég ajánlott fel és lesz több kisebb is az elkövetkező négy-öt hétben olyan termékekből, amiknek én is örülnék.

7/13/2012

Kétéves a blog!

Egy TLTR vagyis egy "túl hosszú, hogy elolvasd" bejegyzés az elmúlt két évről, sokkal inkább benyomásokkal, mintsem mérföldkövekkel, mert azokat valószínűleg nem tudnám egy csokorba szedni. Nem kezdek olyan érzelgős sorokba, hogy sosem hittem volna, hogy lesz kitartásom valamihez két éven át, mert reméltem, hogy lesz, mert szerintem máshogy talán nincs is értelme belekezdeni. A lényeg, hogy sikerült. Vállalom, hogy volt két mélypont vagy talán három is az elmúlt 24 hónapban, de csak-csak átvészeltük.
A képpel pedig most nem volt időm kreatívkodni, pedig egy nagyon jót találtam, de sebaj, majd jövőre! Ez az első és eddig utolsó smink, amit feltettem a blogra.

7/10/2012

Olvasói vélemény: Gerovital Plant - Hidratáló krém

Elég sokszor kapok termékeket tesztelésre, viszont akad köztük olyan is, amit nem tudok kipróbálni, mert például nem az én bőrömhöz való vagy nincs rá időm. Az utóbbi történt ezzel a Gerovital Plant krémmel is, de úgy gondoltam, hogy szívesen elküldöm egy olvasónak, ha cserébe ír róla pár sort. Valószínűleg ilyesmik lesznek a jövőben is, meg amúgy is szívesen adok, ha van rá lehetőség. 
A tovább után Kriszti véleményét olvashatjátok a krémről.

7/09/2012

OCC pigmentek - Cavu Blue, Rime, Twirl, Brasstacks, Lafayette - teszt, minták

Ezeket a pigmenteket is a Beauty Fórumon szereztem, gyalázatosan olcsón. Az egyetlen ok, amiért nem szeretem az akciókat az az, hogy alig tudok választani és nincs egy egészséges határ, ahol képes lennék megálljt parancsolni a felelőtlenül költekező kisördög énemnek. Szerencsére ott nem volt lehetőség bankkártyával fizetni, mert ha van, akkor csődbe mentem volna.
Tehát most öt pigment kap szerepet: Cavu Blue, Rime. Twirl, Brasstacks és a Lafayette

7/08/2012

Avon - Warm Glow bronzosító - teszt

Alapvetően nem vagyok egy bronzosító-imádó, mert valahogy az én fehér bőrömmel a többségük nem működik jól. Nem is feltétlen a színnel van baj, vagy az esetleg narancsos tónussal, hanem inkább azzal, hogy nagyon ritkán barnulok, így nem érzem szükségesnek. De valamiért ő kivételesen tetszik, bár kétlem, hogy valaha teljesen elhasználnám.
Ezt a terméket is Avontól kaptam tesztelésre, egyszer már szerepelt is a havi kedvencekben. 

7/05/2012

DMU - 20120604 - Blue Wonder

Szerettem volna kipróbálni a Kjaer Weis szemfestékem, már nagyon-nagyon régóta, de egyszerűen úgy őrzöm, mint egy kincset, ha lenne széfem tuti odatenném az ékszerek mellé. Szeretnék még egy másik színt is és egy pirosítót is, úgy döntöttem.
Persze miértisne, a fények nem a legjobbak, és a tetejére tettem a Naked Cosmetics Tropical Indulgence TI-6 pigmentből, így nem jön ki annyira az a gyönyörűséges tengerészkék, mint magában, de majd legközelebb!

7/03/2012

Júniusi kedvencek

Egy olyan hónap áll mögöttem, amikor azt hittem, hogy a blognál minden a régi kerékvágásban tud majd folytatódni, hiszen a vizsgákat már hónap elején letudtam. Aztán máshogy alakult. 

A nem magyar embernek való időben sminkelni nem sokat sminkeltem, sok újsonságot kipróbálni pedig még nem volt időm, remélem a július ebben szerencsésebb lesz. Pedig elvileg minden napra akadna valami érdekesség, csak a nap 24 óra.

7/02/2012

Summer of 2012 Nail Challenge – Summer of Festivals

Egy hete beindultak a legnagyobb fesztiválok, így mi más is lehetne ezen a héten a témánk, mint a fesztiválozás. Évekig minden fesztiválra kijártam, de valahogy vagy elkezdtem megkomolyodni vagy csak már más dolgok fontosak nekem, de már lassan két éve egyen sem voltam. Mostmár inkább a kisebbek hoznak lázba, de mindoig úgy vagyok vele, hogy "majd jövőre". Megpróbáltam a fesztiválok sokszínűségét megfogni, az alapötletet Woodstock adta, mint a nyári fesztiválok prototípusa.

7/01/2012

Nyár inspirálta smink

Anno, amikor láttam, hogy a Mineral Beauty sminkversenyt hirdet, gondoltam megcsinálom a saját nyár inspirálta sminkem. Az első, ami eszembe jutott az elég extrém volt, vettem hozzá mindenfélét, kicsi virágokat, pillangókat, strasszokat, flittert. Aztán úgy alakult, hogy még hétvégén is dolgoznom kellett, így elúszott a múlt hétvégém is, ahogy ez a hét is félig. Jött a hőségriadó és én feladtam, hogy órákat szórakozzak a kicsi virágokkal, a kövecskékkel és úgy általában mindennel - elrakom októberig, akkor úgyis szeretnék csinálni egy évszakos sminket.

Lush - Tea Tree Water tonik - teszt

Még sosem próbáltam a Lush tonikjait ezelőtt. Habár különösen érdekelnek a teafás-eukaliptuszos-mentás bőrápolási termékek és a Lush-sal is jó kapcsolatot ápolok a nyitásuk óta, egyszerűen mindig valami inkább 'fürdős'-illatos dolgot vettem. Végül úgy mentem be pár hete hozzájuk, hogy most bizony csak bőrápolási terméket veszek - így távoztam a boltból a Tea Tree Waterrel, a Mask of Magnamintyvel és a No Drought száraz samponnal - hihetetlenül büszkén és diadalittasan.

Újabb bejegyzések Régebbi bejegyzések Főoldal
Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe