8/28/2012

DN - Flaming ink

Olyan beteges vonzalmam van a sötét lakkokhoz, főleg a kékekhez, a zöldekhez és a lilákhoz, hogy a körmöm nem sárgásra színeződött el, hanem kékesre. Aztán tegnap kaptam egy Inky Blue lakkot az Avontól és éreztem, hogy nekem ezt ki kell próbálnom. Olyasmi, mint a MAC Naughty Nautical, ami a kedvenc kék lakkom... Aztán gyorsan még reggel rákentem két réteget a China Glaze Luxe and Lush lakkból, ami gyönyörű, semmire sem hasonlít, viszont nem is simul bele a körömfelületébe teljesen.

8/24/2012

Summer of 2012 Nail Challenge - Summer of Sun and the Sea

Durva, durva, de megint majdnem lemaradtam erről a sorozatról, mindezt úgy, hogy erre készültem lelkiekben a legtöbbet. Viszont szomorú, hogy véget ért, nem lesz több 'csak legyen valami sztorija' lakkozással, marad a sima egyszínű ezentúl. Ezzel a körömfestéssel azt szerettem volna, hogy olyan legyen, mint amikor a víztükrön megcsillan a nap és a nagy családi nyaralásokra emlékeztet, így augusztus végén.

BellaPierre - Pandera kit - teszt, vélemény, minták

Régóta nagy vágyam volt a BellaPierre. Egyrészt azért, mert ásványi, másrészt azért, mert állatbarát. Viszont az ára elég húzós volt, de aztán Editnél láttam ezt a szettet viszonylag kedvező áron, le is csaptam rá. Kicsit persze lutri ilyesmit venni félig látatlanban, így az Edittől kaptam egy kis pigment- és alapozómintát, amik nagyon tetszettek. Akkor már tudtam, hogy biztosan megveszem. Persze azóta is arra fáj a fogam ezek közül, amit már egyben kivontak a forgalomból, de reménykedni még lehet...

8/21/2012

Kreatív Kedd - Szülinap

A mai Kreatív Kedd különleges, ugyanis az összes bloggert, aki részt vett a sorozatban meghívták az első évfordulós alkalomra, így keveredtem én is ide. Természetesen a téma a szülinap volt. Először valami konfettis, gyertyás, csupatorta és csomagolópapír sminket szerettem volna, valami szépecske csillámosat, de nekem a szülinapról nem csak ez jut eszembe... Lehet majd megcsinálom az eredeti elképzelésem is ősszel, de most valami olyasmit csináltam, ami mindenkinek eszébe legalább évente egyszer: öregszem. Egy évvel idősebb lettem. Borzalom.

8/19/2012

Lush - No Drought száraz sampon - teszt, vélemény

Kitörő lelkesedéssel vettem meg életem első száraz samponját a Lush-ban két hónappal ezelőtt. Úgy gondolom, hogy elég idő eltelt ahhoz, hogy leírjam a tapasztalataimat vele kapcsolatban. Ugyan életemben talán egyszer már használtam egy hasonló terméket, de azt gondoltam az évek alatt csak változott valami bennük, jobbak lettek esetleg, mert az nem elégítette ki az igényeimet. Így egyszerűbbnek tűnt hajat mosni, viszont ilyenkor nyáron nem szeretném naponta-kétnaponta megáztatni a hajszínem.

8/18/2012

DN - Give it a green!

Múlt héten még NYC körömlakkszűz voltam, de a héten ezzel a zöld új színnel megtört. Ezt a manikűrt tegnap reggel indulás előtt öt perccel kezdtem [látszik is] és mire az ajtóhoz értem már meg is száradt. Egy rétegben is teljesen fed, sűrű, de lakkozáshoz szerintem ideális állagú. Az ecset minősége átlagos, ahogy a tartóssága is, viszont lemosni átok. Iszonyat zöld, imádom. Lefényképeztem az összes lehetőség szerint: napfénynél, természetes fényben és vakuval is.

8/11/2012

DMU - 20120810 - End of Summer

Talán két hete lelkesedtem fel, hogy szeretnék step-by-stepeket csinálni, mert most aztán lesz rá időm. Persze, elszámoltam, mert nem lesz rá túl sok időm, de legalább a lelkesedés megvolt. Végülis ezt a színes sminket hoztam össze, színes szájjal, mert nűddel nem tetszett, habár így talán kicsit sok lett. Szerdán Suzy írt a Kryolan transzparens púderről, szóval éltem vele, hátha működik a bőrömön, mert ugyan már elég rég megvettem nekem valahogy nem tetszik magamon.

8/10/2012

Állatbarát termékek beauty blogger szemmel 1.

Már volt egy hasonló posztom erről a témáról, most kérésre és a napokban felmerült kérdésekre próbálok kicsit hosszabban, talán összeszedettebben is válaszolni. Idén kezdett el a blog kiemelten azzal foglalkozni, hogy lehetőleg olyan termékeket mutassak meg a világnak, amik jók. Nem egyszerűen jó a minőségük, hanem a márkák mögött nagyobb üzenet is van, legyen ez akár bőrszépítő ásványi vagy környezet- és állatbarát vonal. Ez a poszt egy bevezető egyhez, ami jövő héten következik és konkrétabban is foglalkozik az állatbarát kozmetikumokkal és különböző alternatívákkal. Addig lehet agyalni kérdéseken, ha vannak és feltenni kommentben vagy e-mailben.

8/06/2012

Pixi - Mod és Mango paletták - teszt, vélemény, minták

Én is azok közé a bloggerek közé tartozom, akiket zavar az, ha úgy érzi, hogy túlsúlyba kerülnek a kapott termékek a vásároltakkal szemben. Milliónyi oka lehet annak miért történik ez meg, nálam leginkább az időtényező dominál, mivel a fizetésemből inkább dekorkozmetikumokat és natúr termékeket veszek, így ezekhez mintákat csak hétvégente tudok készíteni. A Pixiwoo testvérek vidóiban láttam először olyan egzotikumokat mint a Pixi vagy a Jelly Pong Pong, végül idén sikerült  szereznem belőlük. 

8/05/2012

Eight & Bob parfüm - a történet és személyes gondolatok róla

Általában olyan parfümökről írok, amik nekem is megvannak, kipróbáltam és használom is őket. Leírom, ha tetszett és azt is ha valami nem tetszik bennük. Viszont ma kivételt teszek, mert van egy parfüm, aminek a története is annyira felkeltette az érdeklődésemet, hogy pár napra rá, miután olvastam a történetet, bementem a Madisonba megszagolni. Ez pedig nem más, mint az Eight & Bob. Van néhány személyes gondolatom a parfümmel kapcsolatban, ezt és a történetet a tovább után olvashatjátok.

8/02/2012

A tökéletes kézkrém nyomában - Health & Beauty - Multivitaminos Kéz- és Körömápoló Krém - teszt, vélemény

A tökéletes kézkrém nyomában sorozat inkább az őszi-téli időszakban aktuális, mivel nekem akkor száradnak ki nagyon a kezeim és akkor keresem a csodaszert, a megoldást a sebesedés, vörösödés és fájdalom ellen. Persze évközben is próbálkozom, hogy ne november végén kelljen elkezdeni kutatni, hanem inkább legyen már mihez nyúlni. Ennek kapcsán keresett meg a Health & Beauty Holt-tengeri kozmetikumok és kaptam tőlük három kézkrémet tesztelésre.

8/01/2012

Veet - EasyWax - teszt

Kipróbáltam az EasyWaxot. Ez nem az a fajta teszt, ahol ha elsőre nem sikerül jól, akkor majd másnap vagy 2-3 nap múlva újra próbálkozhatunk, hogy eldöntsük, hogy csak a mi kvalitásaink nem megfelelőek vagy rajtunk kívülálló ok a ludas. Nem, itt bizony heteket kell várni és velem is ez történt. Hiába próbáltam meg mindent a képek sem sikerültek jól, szóval talán ezért most először a blog történetében - a hivatalos képeket fogom használni.
Újabb bejegyzések Régebbi bejegyzések Főoldal
Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe