9/30/2012

DN - Riveting

Azt hiszem ez a China Glaze Hunger Games kollekciójából talán az egyik legkeresettebb szín. Megértem a lelkesedést, szinte világít ez a már-már vörösbe hajló narancssárga, közvetlen napfényben pedig ragyognak benne az arany szemcsék. Szerintem ősszel is remek, nemcsak nyáron. A tartóssága átlagos, két rétegben is jól fed, viszont nem teljesen, egy harmadik réteg nem befolyásolja sokban. Ennek ellenére én kicsit úgy érzem, hogy mégis látszik a körmöm, de hat rétegben azért nem fogom felkenni.

9/28/2012

DMU - 20120925 - Greens naturally

Most rohannom kell, este írok terméklistát. A lényeg az, hogy hetek után végre kipróbálhattam az új duokróm Lumiere Minerals pigmenteket és egy Zao szemfestéket. Magamhoz képest egész visszafogott, de aért mégis én vagyok, mert a színek inkább irizáltak, ezért csak akkor látszottak, ha úgy esett rájuk a fény. Tusvonalat húzni szerintem átok, hiába gyakorolok, hiába próbálom, egyszerűen megtanulhatatlannak tűnik. De még nem adom fel, egyszer csak belejövök.

9/27/2012

I love... - Coconut & Cream testvaj - teszt, vélemény

Szeretem a testvajakat, főleg télen, mert száraz a bőröm és megszámlálhatatlanul sok tégelyt ürítek ki, amint kissé hidegebbre fordul az idő. Valamiért a testápolókkal nem jövök ki jól, habár higiénikusabbak, de valahogy mégsem működünk jól együtt. Az I love... termékeket a legtöbben ismerik, hiszen általában a Douglash-ban illatoznak, színeik már a belépéskor vibrálnak a polcokról. Most az I love... sorozat kókuszos vaját veszem közelebbről szemre, pontosabban kenem bőrre. 

9/25/2012

DMU - 20120924 - Back to School

Ezt a sminket az idei beiratkozáskor viseltem, mármint az első változatát, azóta sem sikerült annyira feketére és füstösre újracsinálnom. Annyi különbség volt, hogy ez a hordható változat, tehát nincs rajta szájfény a közepén a vizes csillogásért. Jó móka, jó móka, az első erősebb szélrohamig, ugyanis utána már jobban hasonlít egy maszatos fekete kifutósminkre. Persze ez nem fogyasztható a nagy átlagnak iskolába, de én előszeretettel feszegettem az emberi tűrőképesség határát.

9/20/2012

Juicy Couture - Juicy Couture parfüm - teszt, vélemény

Végre kipróbálhattam az egyik álomparfümöm, vagyis pontosabban a pár évvel ezelőtti önmagam egyik álomparfümjét. Ez pedig nem más, mint a klasszikus Juicy Couture, amit Harry Fremont hivatásos orr tervezett és 2006-ban debütált, majd a következő évben elnyerte a FiFit az az a nemzetközi parfümkészítés nagydíját. Sikere azóta is töretlen, így milliók vallhatják őt kedvenc gyümölcsös-virágos illatuknak. Hogy én mennyire úszom az árral vagy mennyire nem, a tovább után kiderül.

9/19/2012

Hello Halloween - Cirkusz

Nem, még nincs október, nem én időzített rosszul a posztot. Tavasszal találtam ki, hogy milyen jó lenne olyan halloweenes sorozatot csinálni, mint tavaly - csak kicsit másképp. Mondjuk úgy, hogy ne legyek egyedül, bevonni másokat is a "játékba"; amolyan sorozatot csinálni belőle szeptember végén-október elején. Ezenkívül csak azt tudtam, hogy nem szeretnék túl sok bloggert és azt is, legalább négy poszt jó lenne. Tehát mostantól október végéig kéthetente HH négy másik bloggal közösen. 

9/18/2012

Kreatív Kedd - Anyag inspirálta smink

Ezen a héten anyag inspirálta smink volt a házifeladat. Ez egy sokszínű téma, mindenki megtalálhatja a hozzáillőt. Ha én nem ezt csináltam volna, amit csináltam, akkor biztos, hogy valami ilyesmiben gondolkoztam volna. Node nem így történt; az anyag, ami nekem megmozgatta a fantáziám a bőr volt, a szegecses bőr. Arra gondoltam ragasztgatok kis szegecseket a szemem köré, csak egy olyat sem találtam, amit megfogott volna a ragasztó. Most persze már megint nem tetszik igazán az alkotásom, gyakorolni kéne, csak időm nincs rá.

9/08/2012

DN - Őszi rossztündér

Vannak körömlakkok, amiket mindig ősszel vagy télen veszek elő, nyáron szinte soha.Ilyen a MAC Bad Fairy is, sajnos két éve limitált volt, ezért sajnálom is kicsit felkenni. Természetes fényben vöröses, ami mályva színben szikrázik, a szélek felé pedig gazdag meleg aranyszínben. Lámpafénynél inkább sötétebb, barnás, ha úgy esik rá a fény, akkor pedig szinte fekete alapban sütőtökszín csillámosnak tűnik. Olyan, mint az üvegbe zárt október: a hulló falevelekkel, a sütőtökkel, a forró teával és a csokis sütikkel.

9/06/2012

Nadler - Rhassoul agyagos-hennás-rózsavizes samponszappan - teszt, vélemény

Nekem is kellett egy Nadler szappan, mert muszáj volt kipróbálnom, annyi jót olvastam róluk. Ma a rhassoul agyagos-hennás-rózsavizes samponszappan kerül terítékre, amit már hetek óta próbálgatok. Sokszor nem vagyok túl jó a hajamhoz, vörösre festem, kacérkodtam a hennázással, de kétlem, hogy ugyanolyan lángvörös lehetnék természetes-növényi festékkel is. Cserébe próbálok figyelni rá, vágatom, olajokkal kenegetem, kímélem amennyire csak lehet.

9/05/2012

Urban Decay - Naked paletta - teszt, minták

Ha létezik termék, ami már a megjelenése előtt is hatalmas hisztériát, megszálottságot és bankszámlaapasztó vásárlási lázat váltott ki a sminkkedvelő nagyérdeműből az bizonyára ez a paletta az: az Urban Decay Naked. Sőt, hogy tovább misztifikáljam, ha van termék, amiről azt mondják, hogy nélküle nem beauty blogger a beauty blogger, akkor az is ez. akármeddig ellenálltam a csábításnak és akármennyire sem vagyok a pucér szemek híve, ő még engem is elragadott.

9/04/2012

Kreatív Kedd - Drag Queen

Eltelt két hét a szülinapos Kreatív Kedd óta, engem pedig beválasztottak az állandó tagok közé. Az e heti téma a drag queen, magyarul pucckirálynő, ami a szívemhez egy nagyon közel álló világ mióta csak láttam a Priscillát. Sőt, életem egyik legnagyobb élménye talán az, amikor profi transzvesztita showt láttam. Szóval ötletem éppen volt, csak időm nem. Megígérem, hogy a héten még csinálok egy rendes sminket is, úgy hogy legyen természetes fény, mert a mai poszt kapcsán kicsit aggódok, hogy ne lássa ezt senki a csoporttársaim közül. Leginkább azért, mert nekem nagyon újító, különcködő, én meg tuti máshogy gondolkozom mintára nem azt csináltam, amire most a legtöbb ember számítana. A gondolat az volt, hogy nőként minek sminkeljem magam nőnek, ha tehetek máshogy is...

9/02/2012

Tonymoly - Pocket Bunny Sleek Mist - teszt, vélemény

A Tonymoly híres a cukiságmérőt kiakasztóan bájos csomagolású termékeiről. Annyi blogon láttam már, nem is tudom már mióta szerettem volna ezt a nyuszit,  mert annyira aranyos, annak ellenére, hogy magáról a termékről nem tudtam túl sokat - valamilyen arcpermet, valamire biztos jó, de ez a tapsifüles akkoris kell. Ha szexszel tulajdonképpen bármit el lehet adni, de azt hiszem cukisággal is, mert ki tudna ellenállni egy ilyen kis táskabarát, kedves mosolygó nyuszkónak. Na ugye.


9/01/2012

5 dolog, amiket a blog kapcsán tanultam

Viki írt pár hete egy ilyen posztot, én meg jó rég óta tervezem. 

Leginkább az gondolkodtatott el, ami ebben az egy évben történt velem, amiben változtam és amiben nem, viszont időnként - főleg ha nagy változás közeleg - szeretem átgondolni a lezárult időszakot. Nem is hiszem, hogy hosszabb bevezetőre lenne most szükség, ötös lista a tovább után.

Újabb bejegyzések Régebbi bejegyzések Főoldal
Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe