1/23/2013

MAC - Cinderfella Mineralize Eyeshadow - teszt, minták

Ha csak egy dolgot lehetne gyűjteni a világon, akkor én biztos ásványi szemfestékeket gyűjtenék [vagy gumikacsákat, de ez egy nehéz döntés lenne]. Még évekkel ezelőtt volt egy Style Black nevű kollekció, amiben több fekete alapú mineralize szemfesték is szerepelt, mivel szerintem az első nap el is fogytak mind így nem maradt más, csak a vágyakozás a Cinderfellára és a Young Punkra. Aztán pár hónapja megláttam őket a boltban újra...


A Mineralize vonal szemfestékei nagyobbak, mint a többi, ugyanis 2,2 grammosak és nem kaphatóak utántöltő formájában. Az utóbbiak 1,5 grammot nyomnak laposra préseltek, az ásványiak viszont domborúak. Imádom a márványozottságukat. 


A Cinderfella fekete-ezüst kombinációja, legalábbis annak néz ki, viszont van hogy arany-zöld-lila színben csillog - gondolom attól függ honnan éri a fény. Ahhoz képest, hogy mennyire kecsegtetően néz ki, nekem a bőrömön alap nélkül egyáltalán nem fog, alappal már rájön mit kéne csinálnia, de úgy érzem őt menthetetlenül arra tervezték, hogy nedves ecsettel vigye fel az ember. Bázis nélkül hamar ráncosodik, de ő az egyetlen olyan fekete és csillámosnak tűnő szemhéjpúderem, ami még órák után is ugyanúgy fest intenzitásban, legalábbis ha nedves ecsettel viszem fel. Nem tűnt fel, hogy vészesen potyogna a szemem alá sminkelés után, habár a satírozás a csillámait teljesen eltünteti - tehát ha szép csillogó szemhéjakat szeretnénk, akkor érdemes csak vizesen rátapogatni egy kész sminkre esetleg tusként használni.  Akármennyire is különleges és beváltotta azt az álmom, hogy végre legyen egy fekete alapú sokáig csillogó szemfestékem, nem tudom nem  figyelembe venni, hogy ezt csak nedvesen produkálja megfelelően. 4/5Fekete zselés tuson, a széle kicsit elsatírozva - élőben sokkal szebb volt.

Sajnos most csak vakus képeket tudtam készíteni. Az alkaromon először alap nélkül szárazon és nedvesen, majd a Too Faced Shadow Insurance alapon szárazon és nedves ecsettel:


Az ezüstös, a lilás, az aranyos és a zöldes csillogás egyszerre.

5 megjegyzés:

 1. Wow. VálaszTörlés

 2. Nagyon megnyerő kis darab, kár hogy magában nem teljesít szépen, de vizesen valami mesés :3

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép :)

  VálaszTörlés
 4. Adryenn Beauty24/1/13 16:02

  Gyönyörű... nagyon tetszik :)

  VálaszTörlés
 5. Monday1/2/13 22:48

  :)

  VálaszTörlés
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe