3/04/2014

Miss International Hungary 2014

Pár évvel ezelőtt meglehetősen élveztem, ha divat és design témájú posztokat írtam vagy cikkeket, amik különböző online és nyomtatott felületeken jelentek meg. Aztán az idő múlásával, ahogy a teendőim napi 36 órát tettek volna ki, ez háttérbe szorult sok más dologgal együtt. Nem az történt, hogy nem érdekelt többé, egyszerűen annyira más dolgokba fogtam bele, amik részben elszigeteltek ezektől, viszont ugyanúgy szükségem volt rájuk, de más formában. Végülis idén hosszas mérlegelés után úgy döntöttem, hogy élek azzal a lehetőséggel, hogy a Miss International Hungary 2014-ről írjak. Nem ez életeben az első ilyen, viszont olyan rég csináltam hasonlót, lehet már nem is megy. No, meglátjuk. Kattintsatok a továbbra!


Mindenesetre abba persze nem mentem volna bele, hogy bármiről és bárhogy beszámoljak, egy üres promo szócső. Engem első sorban az érdekel, hogy ez a verseny miben más, mint a többi, mennyire különbözik a modellfelfedezők kihívásaitól például. Személy szerint bevallom, hogy sosem tudtam mi a különbség a Miss Universe, a Miss World és a Miss International között - most legalább megtudom! Egy ilyen versenynek vannak nagyon pozitív oldalai még akkor is, ha az ember nem jut be a döntőbe, de aki elindul annak ez meg sem forduljon a fejében!

Nálunk nem igazán van kultúrája a szépségversenyeknek annak ellenére, hogy a bulvár tele van ilyesmikkel. Hiába „a magyar lányok a  legszebbek”, a nemzetközi zsűri valahogy mégsem ezt igazolja a nagy versenyeken. Eddig többségében felkérés alapján delegáltunk lányokat a versenyre, 2011-ben volt az első olyan megmérettetés, ahol a Miss Internationalra válogatták a szépségeket. Több év 'sikertelensége' után, tavaly Ötvös Brigitta bejutott a legjobb ötbe - ezzel megszerezte Magyarország eddigi legjobb helyezését. Az idei versenyben próbálják ezt feljebb tornászni, ehhez teljes hozzáértő csapat áll a válogatók mögött.

Tehát, ha valaki kedvet érezne ahhoz, hogy Japánba utazzon és ő legyen a világon a legszebb, képviselje az országunkat és az elmaradhatatlan világbékét, illetve a kölcsönös megértést vagy éppen olyan karriert és kapcsolatokat szeretne építeni, amire máshogy kevés az esély, kattintson ide. A linken minden fontos információt megtaláltok, de most a legfontosabb: március 20-ig lehet jelentkezni, az első előválogatót március 22-én tartják a Buddha Bárban.

Miss International Hungaryt megtaláljátok a weboldaluk mellett, facebookon, twitteren és youtube-on.

Nagyon remélem, hogy a legszebb magyar lány az én olvasóim közül kerül ki, mert tudom, hogy nekem vannak a legcukibb olvasóim, de lehet a legszebbek is! :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe