10/31/2015

MAC x Halloween


Amikor tegnap reggel megláttam ezeket a face-chartokat az e-mailben biztos voltam benne, kiteszem őket annyira jók. Aztán amikor hazaértem már sokan kitették, ezért elbizonytalanodtam, viszont még ma reggel is nagyon tetszenek, muszáj. Ezek a sminkek remek példák arra, hogy egy kis ötlettel és minimális eszközzel milyen fantasztikus halloweeni sminket tudunk csinálni. Úgy szánom-bánom, hogy idén ez nekem kimaradt, remélem jövőre már több időm lesz. :)

10/30/2015

Philips | VisaPure Essential arctisztító készülék // teszt


Nem is tudom mióta mozgatja a fantáziám egy rendes arctisztító készülék. Régen használtam kefés arctiszítót, de nekem azok túl durvák voltak, néha-néha sikerült ledörgölnöm vele itt-ott a bőrt. Bevallom, hogy sokáig azt hittem ezek az elektromosok ugyanezt csinálják, csak annyival jobbak, hogy nem nekünk kell mozgatni. Végül az egyik kedvenc bőrápolós bloggerem videója győzött meg arról, hogy ez bizony kellemes dolog, hasznos és érdemes valamilyen készüléket beszerezni. 

10/11/2015

Glamour-napok | 2015 ősz // zsákmány

Ez a bejegyzés azt a címet is kaphatta volna, hogy mit vettem, illetve mit vettem volna még, ha nem lennék rettenetesen lusta. Még volt pár hely, ahová szerettem volna benézni a Glamour-péntek délutánnapok alkalmából, de egyszerűen nem vitt rá a lélek. Egyrészt szerettem volna pótolni a pár hete eltört világítós tükröm a Media Marktból, másrészt a Rimmel új nude rúzsai is érdekeltek, ahogy a L'oréal Mega Gloss-ból a két matt szín. Emberek, emberek mindenhol, hatalmas sorok a DM-ben. Soha.
Újabb bejegyzések Régebbi bejegyzések Főoldal
Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe