7/14/2010

Együttműködés

Mivel a blog tartalma leginkább sminkekre és szépségápolási termékek bemutatására fókuszál, ezért szívesen fogadok olyan termékeket kipróbálásra, amik kapcsolódnak ezekhez a témákhoz - bőrápolás, hajápolás, smink, másfajta szépségápolási termékek, bio- és natúrkozmetikumok, fürdőkészítmények és parfümök.

Nem fogadok el olyan termékeket, amelyek nem relevánsak a bloggal kapcsolatban, nem teszek ki kopipészt sajtóközleményeket. Sajtóközlemények csak akkor fordultak elő eddig, ha a hozzájuk kapcsolódó kampány és üzenet nekem is szimpatikus volt [például ez].

Tesztekért cserébe nem fogadok el pénzt. A bejegyzésekben leírt véleményem teljesen a sajátom, maximálisan őszinte és lehetőleg a leglényegretőröbb - nem fogom leírni azt, amit egy cég vagy egy PR-ügynökség szeretne, ha én nem tapasztaltam.

A terméktesztekkel és az együttműködésekkel kapcsolatban az a célom, hogy egyedi ajánlatokat kapjak, ne olyanokat, amikbe az összes többi magyar blogot is bevonják. Olyan termékeket, ami erősítik a blogom profilját és elég figyelemfelkeltőek.

A kapott termékekről nem mindig tudom garantálni a bejegyzést azonnal vagy pár napon belül. Lesz, ami nem üti meg a kellő ingerküszöböt és emiatt feledésbe merül, habár próbálok ellene tenni. Ha viszont valamit nagyon szeretek, különlegesnek, érdekesnek vagy éppen aktuálisnak tartok, akkor arról hamar igyekszem írni.

Jelenleg két típusú együttműködésre van lehetőség:

Tartalmi együttműködés
Termékek kipróbálása és bemutatása képekkel, tapasztalatokkal, saját véleménnyel.

Nyereményjáték szponzoráció
Termékek vagy szolgáltatások a blog olvasói részére nyereményjáték formájában.

Ezenkívül lehetőség van az oldalsávban vagy posztok alatt bannerhirdetésre.

Ha még mindig úgy gondolod, hogy ezekkel a feltételekkel is szeretnél velem együttműködni, akkor kérlek írj az [email protected] e-mail címre.
Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe