5/20/2012

Avon - Nailwear Pro+ körömlakkok - teszt, minták, vélemény

Kaptam az egy óriási csomagot az Avontól múlt héten, az összes Nailwear Pro+ körömlakkal. Iszonyatosan örültem neki, mert rengeteg olyan szín van, amit már ki szerettem volna próbálni vagy hasonlót kerestem. Most három részben mutatom be őket. Az első két rész véleményes-mintás, a harmadik pedig hasonmásos lesz.

Az első körben résztvevői: Star, Lemon Sugar, Pastel Pink, Romance, Perfectly Flesh, Coral Reef, Viva Pink, Real Red


A körömlakkok 12 ml méretűek és a jelenlegi katalógusban 929 forintba kerül darabjuk, ezzel erősen középkategóriásnak számítanak. Azzal hirdetik őket, hogy 12 napig kitartanak a körmökön - legalábbis 97 nő szerint. Ezenkívül a lakkok színben gazdagabbak, jobb fedést biztosítanak, magas fényűek és Dura-Plus körömerősítő összetevőt tartalmaznak. 3 féle finishben állnak rendelkezésünkre - gyöngyház, krémes és fémes.

14 szín rengeteg és jó eséllyel mindenki talál kedvére valót. Az eddig próbált lakkokkal az a tapasztalatom, hogy a krémesek sűrűbbek, a gyöngyházak pedig folyósabbak. Illetve az előbbiek nehezen jönnek le a bőrről, ha véletlenül rákenjük. Én maximum 3-4 napig viselek egy színt, utána lemosom, ezekkel is így voltam, de ennyi idő alatt nem koptak vagy pattogtak le fedőlakk nélkül. Anyu volt a kontrollcsoport, neki mosogatással sem pattogott le látványosan ugyanennyi idő alatt.

Az ecset elég széles, talán picit túl vastag, de könnyű vele lakkozni, mert három húzással befedi a körmöket.


Összességében az eddigi tapasztalataim alapján jó lakkok, nagy színválasztékkal, nem pattog le hamar, viszont nehezen jön le a bőrről és alaplakk nélkül nekem kicsit egyenetlen, ezért egy ötös skálán csak négyest adok rá. 4/5

A legvilágosabbak: Star, Lemon Sugar, Pastel Pink, Romance


Ezek a színek egyértleműen a visszafogottabb hölgyeket célozzák meg. A Star egy gyöngyházfényű fehér, az üvegben kicsit sárgás, de a körmön nem, két rétegben enyhén áttetsző, de a legtöbb gyöngyházfényű lakk az. A Lemon Sugar egy pasztell citromsárga, igazán nyári szín, krémes fénnyel. Nekem egyenetlen a körmöm felszíne, ezért alaplakk nélkül nehezen tudom egyenletesen felvinni, alaplakkal sem éreztem teljesen tökéletesnek az eredményt. A Pastel Pink egy krémes halvány rózsaszín, nyáron biztosan népszerű lesz, mert szép, nem hivalkodó, habár nem az én világom, de nagyon világos bőrrel csinos vagy kontrasztosan, ha valaki jól lebarnul. A Romance egy gyöngyházfényű rózsaszínes-mályvás szín, decens, ebből a négyesből ő a kedvencem, mert nagyon jól fed, szép a  fénye és a bőrömhöz sem ragaszkodott annyira, mint a többi.

A körmömön természetes fénynél és vakuval:



A vörösesek: Perfectly Flesh, Coral Reef, Viva Pink, Real Red


Ezek már nem annyira visszafogottak, talán az elsőt kivéve; inkább a tavalyi neon-őrület idei, gyengébb sodrásával kerültek le a gyártószalagról; mind a négy krémes. A Perfectly Flesh, egy natúr, talán a rózsaszínes bőrszín írja le legjobban. Egészen érdekes, olyan, mintha életet leheltek volna a taupe-ba. A Coral Reef ebből a csokorból a favoritom, élénk korall, de nem igazán 'údeneon', ennek ellenére észre fogják venni. A Viva Pink egy  kékés tónusú rágógumirózsaszín, ütős, merész, nyáron biztos lesz még rajtam párszor. A Real Red egy klasszikus, hideg vörös árnyalat, elegáns alkalmakra jó választás, sosem megy ki a divatból.

A körmömön természetes fénynél, aztán vakuval:




Ti szeretitek az Avon körömlakkokat?

12 megjegyzés:

  1. Dia20/5/12 10:23

    a coral reef van a középső ujjadon ugye? nekem is az jön be a legjobban, a felsorolásnál azt írtad elsőnek és nem is értettem hogy mér annak a halvány színnek adják ezt a nevet:D

    amúgy még nem próbáltam avonos lakkokat, a tartósságuktól félek..:S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Monday20/5/12 11:15

      Igen, az van. Mindjárt kijavítom, éjjel egykor írtam a posztot és eltévedt a felsorolásban.

      Törlés
    Válasz
  • Unknown20/5/12 12:34

    Én elég rég használom,és tényleg nagyon tartósak! Mindig van valami jópofa szín,az ár -érték is jó.Tudjátok,hogy van repesztös lakkjuk is,feketében és fehérben,nekem megvannak,szépen "repesztenek"

    VálaszTörlés
  • Annus20/5/12 13:00

    Perfectly Flesh az ami a legjobban tetszik, de a sárga se rossz.

    VálaszTörlés
  • barbi20/5/12 18:30

    Egy szem Avonos lakkom van (ami nincs itt a bemutatottak között egyébként, pedig ebbe a családba tartozik). Szeretem, bár kell belőle 3 réteg, de engem ezeknél a lakkoknál mindig a méretük tart vissza, nálam szerintem sosem fogynának el :D Pedig a Perfectly Flesh nagyon tetszik.

    VálaszTörlés
  • Mesi20/5/12 20:42

    A Perfectly Flesh van meg az ősz óta, ez a kedvenc körömlakkom.
    Egészséges hússzín, de tényleg élettel teli taupe. :) Számomra amúgy a legjobb nude lakk. Az én színeimhez tökéletes.
    (most is ez van rajtam...)

    VálaszTörlés
  • wishes21/5/12 10:46

    Jó kis lakkocskák ezek, és nagyon jó színekben vannak!

    VálaszTörlés
  • Szivecske4/6/12 20:06

    Nekem összesen 9 Avonos lakkom van és nagyon szeretem őket.Szép színekben kapható és nagyon tartós, 1 hetet is simán kibír fedőlakkal. Viszont az én körmömön a Coral Reef sokkal rikítóbb,neonosabb,ami annyira nem tetszik,de így nyárra jó lesz :)

    VálaszTörlés
  • IsaBella20/6/12 20:27

    Nekem is van egy pár AVONos lakkom, nagyon szeretem őket. :) Innen a coral reef van meg. Mikor megkaptam, azt hittem, rosszul elszek! Egyáltalán nem iylen színre számítottam, nekem kicsit narancsosabbnak tűnt a katalógusban. Szerencsére rögtön használatba is kellett vennem (barátnők megrohamoztak), így mire odakerültem, hogy saját körmömön is használjam, egészen megszerettem! Már most látszik az üvegén, hogy volt párszor használva. :D És szerintem nyáron még rengetegszer fogom! Most is az van a körmömön, szivacsos technikával és egy halvány rózsaszín lakkal (hasonló a pastel-hez) párosítva. Isteni, csak ajánlani tudom! :)
    Amúgy innen még a Lemon Sugarra fáj naaagyon a fogam. :D És a Romance is jó lenne. :)

    VálaszTörlés
  • Névtelen5/7/12 18:17

    Nincs Türkiz? :((

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Monday5/7/12 20:20

      Van, csak még nem volt időm rá, majd hétvégén fent lesz az a poszt is.

      Törlés
    Válasz
  • Noncsi18/12/12 19:36

    Húú de jó ez a poszt, a Coral Reef-nek nagyon szép színe van! :) mivel nekem is van Avon lakkom, pont ebből a sorozatból a "Sea breeze" zöld árnyalat, ami nagyon szép, és régóta vágytam már rá. Nekem simán bírták 3-4 napig úgy, hogy közben mosogattam, igaz 2 rétegben volt felkenve, alap-és fedőlakkal de gondolom, te is így csinálod! :)

    VálaszTörlés
  • Megjegyzés hozzáadása
    Továbbiak betöltése...

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe