10/04/2012

Hello Halloween - Mitológia

Elérkeztünk a sorozat második részéhez, ami a mitológia. Mindig érdekelt, de leginkább csak az egyiptomiakat tudtam elképzelni, mert ők olyan menők. De sakálfejet nem növesztek

Igen, tegnap kellett volna jelentkeznünk, de kérvényeztem egy nap csúszást, mert nem tudtam megcsinálni ezt kedden este, amikor úgy esett, mintha dézsából öntenék. Szóval most csütörtök este hét előtt hét perccel itt ülök és ökölbe szorított lábujjakkal remélem, hogy lett kettő, de legalább egy értékelhető képem.


Amíg várom a csodát, addig elmesélem mit választottam. Szerintem ránézésre is egyértelmű, úgy döntöttem ma hindu isten leszek. Inkább kevesebb mint több sikerrel. A homlokomon a csillagnak tűnő valami először egy kézzel rajzolt lótusz volt, majd aztán rájöttem, hogy van méterben kapható flitterem, milyen jó szegény lesz belőle, de vele meg nem nagyon lehet kicsiben kacskaringózni. Sajnos. Sosem értettem, hogy ezzel az áfonyakék bőrrel hogy lehet valaki finoman kipirult, de azért igyekeztem. A két szemem között meg van egy akkora kristály, ami belelóg a látóterembe. Az orrláncot a nagy kapkodásban elfelejtettem.

Legközelebb hétvégén meg kell csinálnom, mert most félóra alatt már nincs mit tenni, el kell fogadni, hogy ennél többre nem futotta. Meg a vaku sem a legjobb ehhez, mert a lámpánál, ha szemből jön a fény, akkor szerintem jól néz ki, egyenletesebb és a szemöldököm is jó helyen van. Tovább már nem kentem be magam kékkel, de bezzeg a fülem alaposan, hadd ne tudjam kimosni a hajlatokból 3 napig.

A Nikonok torzításával nem tudok megbékélni, vagyis azzal, hogy egy kézzel alig tudom megtartani, attól mindig elcsúszik a perspektíva - az egyik szemöldököm látványosan magasabban lesz. 

A többiek csodái itt:
Evelin, Niki, Rita, Viki 

6 megjegyzés:

  1. Calo(z)4/10/12 20:04

    Mint 1 festmény! Like!

    VálaszTörlés
  2. Lumena4/10/12 20:08

    Csodás! És egyáltalán nem látszik rajta a kapkodás.

    VálaszTörlés
  3. Evelin Sági4/10/12 20:09

    Nagyon szép lett minden nehézség ellenére :) Tetszik!!

    VálaszTörlés
  4. Makeup Universe4/10/12 20:46

    Köszi. Én azért látom a kapkodást, bezzeg a tükörben mindig minden olyan jó. :D Szerencsétlen ez az oldalról jövő fény.

    VálaszTörlés
  5. Nikolett4/10/12 21:13

    A pirulós mondaton felröhögtem :DD. Pedig abszolút nem lett rossz, és hagy ejtsek pár szót a hajadról, hát milyen szép már a színe :O

    VálaszTörlés
  6. Csiribiri Erica5/10/12 07:39

    Nekem tetszik az oldalról jövő fény, kukk sötét a háttér, olyan kisérteties! A smink pedig nagyon szép, művészi!

    VálaszTörlés
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe