11/22/2012

Collines de Provence - Jázminos testápoló - teszt, vélemény

Ezt a testápolót akkor kaparintottam meg, amikor a Rendez-Vous Nature webshopjában és boltjában akció volt több termékre is, így ő kétezerrel olcsóbban került hozzám. Szemezgettem velük régebben, főleg a teással, de sosem tudtam, hogy nekem ez tetszene-e. Aztán bementem a boltba, megszagoltam és tudtam, hogy kell. Sajnos már csak a jázminos és a citrusos volt, első próbának az előbbit választottam, aztán még mindig visszamehetek a többiért, ha tetszik...


Magáról a márkáról nem tudok sokat sajnos azonkívül, hogy sok természetes anyagot tartalmaznak a termékeik és Ecocert és Comebio minősítésűek és nem tesztelik őket állatokon.

Szerintem a csomagolása megnyerő, letisztult, kis franciás mintával. A képen is látszik, hogy pumpás adagolója van, ami egyrészt higiénikus megoldás, másrészt egy mozdulattal elzárható és jól adagolható vele a testápoló.


Kellemes, nőies, a bőrön sokáig érezhető jázminos illata van - habár a háttérben szerintem kicsit érezhető a napraforgó is. Az állaga könnyű, tejszerű, ahogy az ember a bőrbe masszírozza vízszerűvé válik, hamar beszívódik, de mégis jól hidratál és nem hagy zsíros-filmes érzetet maga után. Istenien puha lesz tőle a bőröm, ha az illata miatt többször használom egy nap, akkor sem rakódik rá. Ez az egyik legjobb testápoló, amit eddig használtam, mert a hatását nem érzem átmenetinek, ha esetleg nem használom egy nap, akkor sem érzem kellemetlenül száraznak, érdesnek a bőröm, sőt a megszokott fakó, élettelen száraz epidermisz helyett egy sokkal egészségesebb látványt nyújtok.

Alapvetően nem is kérdés, hogy ezt a terméket újra megvenném-e - annyira nem, hogy a héten beszereztem belőle egy citrusosat is. Természetes anyagokat tartalmaz, habár elvileg az illatát a jázminvíztől kapja, azért az összetevők közt szerepel az illatanyag is. Viszont a hidratálásról a különböző növényi olajok gondoskodnak - ezek közül az argánolajat és az édesmandula olajat emelik ki. Parabén- és minden más káros anyagmentes. 5/5


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal
Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe