7/17/2016

KLAIRS | Illuminating Supple Blemish Cream // teszt, vélemény


Az utóbbi hónapokban egyre kevesebb BB krémet próbáltam ki, sőt egy ideig elég csalódottnak éreztem magam velük kapcsolatban. Ennek több oka is van: nem láttam a nagy ígéretek mögött semmit – lehet nincs elég rossz bőröm hozzájuk; másrészt nem éreztem elég világosnak őket, ahogy valahogy inkább a bézses-rózsaszínes vagy túlságosan sárga árnyalatokat fogtam ki. 

Nagyon megörültem, amikor kipróbálhattam a Wishtrend BB krémét a KLAIRS Illuminating Supple Blemish Cream SPF40 PA++-t. Ez egy többfunkciós termék – fényvédős, az UVA sugarak ellen közepes védelmet nyújtó; folthalványító, ránctalanító és faggyúműködést szabályozó hatású. 40 ml, ezzel a mérettel a legtöbb alapozónál nagyobb kiszerelést kapunk 24.24 dollárért [~6800 HUF]. 


Puha műanyag tubusban érkezik, kis csőrös szájjal. Szerencsére a lyuk nem annyira kicsi, hogy megállíthatatlan vákuum keletkezzen és az első használat után kontrollálhatatlanul elkezdjen a kupakba és mindenhová  szivárogni. A bőrszínem szépen kiegyenlíti és elfedi a pirosságokat, de nincs erős fedése, a szemem köré nekem mindenképpen kell hozzá egy korrektor. Nagyon világos, semleges-sárgás tónusú, illeszkedik az ember bőrszínéhez – az én egészen világos bőrömön jó, talán egy-két árnyalattal sötétebb bőrű lányokra is jó lehet, de mivel ez az egy árnyalat van belőle, ezért nem hiszem hogy az ennél sötétebb bőrökön is jól mutatna. Természetes, észrevehetetlen, egyenletes, nem lesz csíkos vagy maszkos hatású, kissé fényes finisű — a többi BB krémem nála sokkal mattabb és jelentősen rózsaszínesebbnek hatnak mellette.

Azt tapasztaltam, hogy a bőröm egészen puha lesz utána, a nagy melegben lepúdereztem, de napközben nem fényesedett át túlságosan, jól tartotta magát és inkább egyenletesen kopott. Nem emelte ki a száraz részeket. A titánium-dioxid és a cink-oxid mellett tartalmaz egy kémiai fényvédőt, de szerencsére nem csípte vagy könnyezett tőle a szemem. Az összetevők terén sok bőrpuhító, hidratáló, nyugtató és gyulladáscsökkentő összetevőt tartalmaz antioxidánsokkal egyetemben, viszont az INCI első helyein inkább a fényvédők és hidratálók vannak. Van benne illatanyag is, de nem érzem igazán illatosnak.


Nekem nem okozott irritációt a száraz bőrömön, viszont Vikinél azt olvastam, hogy neki kevésbé volt szerencséje. A bőrfénye miatt én inkább száraz-normál bőrre javasolnám, hiába a bentonit; az illatanyag miatt az arra érzékenyeknek, a nagyon érzékeny bőrűeknek, a rozáceásoknak semmiképp. Első sorban alapozóként kell erre a termékre gondolni, az átlagosnál több fényvédővel, némi bőrvilágosító és bőrnyugtató hatással, mert az igazán szép összetevők az INCI vége felé kullognak. Tudtommal a Klairs nem tesztel állatokon.

KLAIRS Illuminating Supple Blemish Cream SPF40 PA++ megtaláljátó magában is, de egy korrektorral csomagban a Free Shipping Zone-ban ingyen postával — ha innen rendeltek valamit, akkor az egész vásárlásotokra ingyen postát kaptok. A 316041505 kóddal 5$ kedvezményt kaptok, 50 dollár felett pedig a 16AF10OFF kóddal 10% engedményt.

Az előtte-utána képeken talán látszik, hogy a bőröm ebben az időben elég rosszul viselte a nyarat. A homlokomnál és az orromnál szinte hámlott és nagyon száraz volt a bőr, ugyanakkor a fülledt melegtől pattanásos lettem. Utálom.

Előtte-utána képek |

Smink nélkül
Csak BB krémmel
Kész smink
Ti próbáltatok már valamit a Wishtrendről?

1 megjegyzés:

  1. Dorotheaphoto19/7/16 12:03

    Szuper teszt lett! Nekem a kedvenc BB-krémem lett. Néha keverem is, de vegyes bőrtípuson is egészen jól szuperál. Sokáig elég egy tubus, én február 22-én vettem és a nyarat már biztosan kihúzza.
    A Wishtrendről lett mindjárt három nagy kedvencem, amiből biztos fogok újra vásárolni: a sajátmárkás Pure Vitamin C21.5 szérumuk egy csoda, a COSRX HYALURONIC ACID HYDRA FOAM CLEANSER és a COSRX Low pH Good Morning Gel Cleanser szintúgy. Egyik sem szárítja vagy irritálja a bőröm, pedig igazán érzékeny... és persze nagyon szép tisztán is tartják a bőröm. a hyaluronsavas lemosó teljesen leszedi az arcbőrről a sminket, a reggeli lemosó pedig az éjszaka nyomait és szép tiszta alapot ad a nappali krémhez és sminkhez. :)

    VálaszTörlés
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe