1/16/2013

MAC - In Extreme Dimension Lash Mascara - teszt

Úgy gondoltam, hogy január másodikán, amikor jön ez az új szempillaspirál majd gyorsan kirakom a tesztet, hiszen nekem ő már megvan november vége óta és azóta is nagy a szerelem.  Ha visszagondolok az eltelt évekre, akkor az egyik legjobb szempillaspirálom pont a MAC-től volt és egy másiknak sem sikerült a Plush Lash-t letaszítania a szívem képzeletbeli dobogójáról, tehát tényleg nagyon kíváncsi voltam rá, a futurisztikus promó és csomagolás már csak extra. 


Nekem nagyon tetszik a jövőt idéző minimál design - engem kicsit a rendezvényeken felállított fotófalakra is emlékeztet - az áramvonalas kupakkal. Ez az elnyúlt piskótaforma nekem nagyon jól kézre áll, befekszik a hüvelyk- és mutatóujjam közé, stabil, ezért könnyen tudom forgatni anélkül, hogy kicsúszna vagy megbillenne a kezemben.


Szilikontüskéket kapott a kefe, ami sokkal nagyobb, mint egy bármelyik próbált szempillaspirálnál volt. Ha szélesebb körben ismert spirálhoz szeretném hasonlítani, akkor a Max Factor dongószerű keféinél jelentősen hosszabb, szerintem majdnem egy centivel, de a tüskék rövidebbek - ettől nyújtottabbnak tűnik. Nem utolsó sorban pedig rugalmasak. Ami nekem nem tűnt fel magamtól az az, hogy buzogányszerű véget álmodtak meg neki, amivel könnyebben odaférhetünk a belső zugnál lévő pillákhoz, illetve az összetapadtakat szétválaszthatjuk vele. A festék sűrű, de kissé talán habos állagú, vastagon bevonja a kefét, a sorok közti szélesebb rovátkákban pedig megül, hogy több jusson a pillákra. 






Itt jobban látszik a kefe felépítése, a fetsék az én képemen nagyon bevonta a kis buzogányt




Egyetlen árnyalatban kapható, ő a Black Extreme, ami szép mélyfekete. A sajtóanyag szerint hosszít és ívet ad a pilláknak, viszont én úgy tapasztaltam dúsít is. A rövid, sokszor egyenes és furcsa szögben növő szempilláimat is megemeli egy kicsit, miközben főleg az alsó szempilláknak drámai hosszúságot kölcsönöz. Habár képen közelről nem tűnik úgy, de a tükörben nagyon egyenletesnek és szépnek látom, mindemellett olyan vastag pillákat épít, amik nekem még sosem voltak. Az első használatnál teljesen meglepődtem, úgy éreztem, mintha műszempillákkal hatalmas babaszemeket csináltam volna magamnak. Néha a sok festéktől kicsit összetapadnak a pilláim, ilyenkor kénytelen vagyok őket szétfésülni  de ez velem minden spirálnál így van. Napközben nem potyog le, ragaszkodó egy darab; nem vízálló, de a hidegben könnyezéstől sem folyt meg. Azt ígéri lággyá és rugalmassá teszi a szempillákat, sajnos ezzel nem értek teljesen egyet, mert az enyémek kicsit merevek, legalábbis érezni megtapogatva, hogy van rajtuk valami, de voltak ennél sokkal keményebbek más szempillaspiráloktól. Mindent összevetve nagyon szeretem, de még mindig a Plush Lash a kedvencem a MAC-től - de az In Extreme Dimension sem kutya -, lehet csak a hagyományos kefe miatt vagy mert az idő megszépítette az emlékeimet. 5/5

A szempilláim természetes állapotukban:  itt is látszik, hogy megemeli őket, ezt egy előzetes göndörítéssel még lehetett volna fokozni. Az alsó pillákon pedig jól látszik mennyire hosszabbak, amit a felsőknél nem sikerült érvényesíteni képen. Ez egy vagy talán két réteg, direkt nem keféltem őket szét.


A szempillaspirált a MAC Viva Glam sajtótájékoztatón kaptam, a promókép forrás a MAC Cosmetics Hungary.

6 megjegyzés:

  1. Csiribiri Erica16/1/13 12:26

    Nem nagyon értem ezt a rajongást, nyilván te másképp látod hogy működik élőben de az én szememmel képen semmi extra, mondhatnám nem tetszik a "hatása". Másik bloggernél is most láttam a tesztjét, ott is ugyanígy megvolt a rajongás de külső szemmel semmit nem látok benne. Bocsánat ha túl negatívnak tűnik, nem fikázom csak nálam a látottak alapján egy hármas max.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmi gond ezzel. Ez érdekes, mert például én képen is drámaian sokkal többnek látom, szép feketének, hosszabbnak. Viszont szerintem szempillaspirálról írni nem szerencsés, mert annyira nehéz úgy lefényképezni, hogy más is azt lássa, amit én. Ellenben a két előző szempillapirállal összehasonlítva ő képen is jobban érvénesül, jelentősen vastagabbak a szempilláim és hosszabbak.

      Törlés
    2. Csiribiri Erica16/1/13 12:41

      Na igen, egy pigment mennyivel látványosabb :-D

      Törlés
    Válasz
  • Jónak tűnik, a dizájn pedig nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  • Adri nyussz16/1/13 17:52

    Nem rossz, de mondjuk szempillagöndörítős megoldással is megnézném, úgy biztos látványosabb lenne. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Makeup Universe22/1/13 18:55

      Akkor nem is gondoltam rá, illetve csalni sem akartam. :)

      Törlés
    Válasz
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe