2/24/2013

DMU - 20130223 - Puri-tan

Idén még talán nem is volt rendes sminkes bejegyzés, csak egy Kreatív Kedd. Mivel egy heveny H1N1 ledöntött a lábamról és ezzel részben a blogolásból is kiütött, így gondoltam be kell hoznom a lemaradásom.  A sminket az idei tavasz-nyári MAC trend, a Puri-tan ihlette és szerintem sikerült is jól elkövetnem magamon, de képen foltos és erős a pirosító, habár a tükörbe nézve inkább szépen, belülről jövő ragyogásnak tűnt. Bővebb leírás a tovább után! :)


Furcsa mód, de az egyik kedvenc pirosítóm az az Other Wordly a MAC-től. Sheertone Shimmer, tehát bátrabban mártogathatjuk az ecsetet, szép a fénye és egy gyönyörű frissen barnult, de mégis belülről jövő ragyogást ad a bőrnek. Sajnos a vaku ügyesen besötétítette, pedig alig győztem jobbra-balra forgatni a fejem és csodálni mit tud. A másik csoda a Beyu már megszüntetett Eye Lights szemfestéke, amit nedvesen a kellő helyre pöttyintve teljesen olyan mintha fóliával vonták volna be az ember szemét. Bizony, mindig a jó dolgokat  vonják ki a forgalomból. A számat nem érzem magaménak, túl fényes, túl robotszerű, de szerettem volna, ha a szemen lévő színek visszaköszönnek, csak képen ez is sokkal durvábbra sikerült. A blog facebookjára feltettem a nyers képet, igen csinosan kifehéredett a korrektorom is is a szemem alatt, de ezt inkább már a rossz szögből jövő fénynek köszönhetem, mert gyerekkorom óta mélyen karikás a szemem.

Arc/Face
Max Factor - All day Flawless 3in1 foundation #45 Warm Almond, Mastertouch Under-eye Concealer - #306 Fair ; MAC - Shell Cream Colour base, Other Wordly powder blush; OCC - Titania loose colour, Elizabeth Arden - Pure Finish Mineral Powder Foundation #02

Szemek/Eyes
Calvin Klein - #309 Retro Bronze sheer creme shadow; OCC - Titania loose colour; MAC - Shell CCB, Tan, Copper Sparkle pigment, Cross Cultural eyeshadow; In Extreme Dimension lash #Black Extreme; Beyu - Eye Lights #36; Make Up For Ever - #306 Diamond Beige eyeshadow; Kryolan - gold eyeshadow; Ben Nye - Dark Brown eyebrow pencil; Peggy Sage - Blond eyebrow pencil

Száj/Lips
MAC - Lady Gaga 2 lipstick, Copper Sparkle pigment; Beyu - Eye Lights #36; OCC - Titania loose colour







17 megjegyzés:

  1. Laruska Bee24/2/13 10:05

    Nagyon szép lett! :)

    VálaszTörlés
  2. fairyland24/2/13 10:28

    Nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  3. csodaszép!:)

    VálaszTörlés
  4. Ninijam24/2/13 13:34

    Gyönyörű.
    Jobbulást! Milyen vizsgálat mutatta ki az influenzád?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Makeup Universe24/2/13 20:49

      Csak én hívom H1N1-nek, nem volt időm orvoshoz menni.

      Törlés
    Válasz
  • Gyógyulj meg mielőbb! Nekem pont a robotszerűsége miatt tetszik a szád, pedig alapvetően az ennyire fényes/fémes hatást nem szeretem az ajkakon.

    VálaszTörlés
  • Gabbancs24/2/13 15:49

    WOW! Gyönyörű lett és nagyon jól áll:)
    Jobbulást!

    VálaszTörlés
  • Az arcos kép nagyon szép, simán elmenne promóképnek :D

    VálaszTörlés
  • Azt hiszem, holnap puritán leszek! :D Nagyon jól áll neked ez a smink.

    VálaszTörlés
  • Makeup Universe24/2/13 20:49

    Köszönöm. Már viszonylag jól vagyok, de az előző héten évek óta először éreztem úgy, hogy nem tudok elmenni itthonról, annyira beteg vagyok.

    VálaszTörlés
  • Sokat töprengtem, h kommenteljek-e a mac-es bejegyzésedhez, de aztán kihagytam. Most viszont úgyis belefogalmazom. :)) Szóval a tavaszi-nyári trendes bejegyzésben bemutatott sminkek egyike se fogott meg. Jó, még ez a puritán stílus tűnt legjobban a hétköznapokba beültethetőnek, de a képeken még az is oly távol állt attól a sminktől, ami szerintem jól mutat egy nőn, túlzottan kifutós volt.
    Ez viszont gyönyörű! Persze biztos az is számít, h oly jól áll neked. De már sokadszorra lesem meg, délelőtt még nem tudtam véleményt pötyögni, csak néznem kellett. Köszi az élményt és a persze az inspirálást is (máskor is szívesen megnézném, h hogyan fordítod le 1-1 épp aktuális irányzat/stílus fő jegyeit).

    VálaszTörlés
  • Nagyon szép lett! :)

    VálaszTörlés
  • Makeup Universe26/2/13 20:59

    Köszi. ^^

    VálaszTörlés
  • smink és más27/2/13 20:17

    Ahhh nagyon jó! Teljesen más az arcod így és ilyen színekkel festve ( nem mintha a többi nem lenne szupi), nagyon bejön!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Makeup Universe2/3/13 18:10

      Köszönöm. :)

      Törlés
    Válasz
  • Egyszerűen gyönyörű lett ez a smink. Nagyon szeretem a sötét szemfestékeket, de mikor meglátok egy ilyet, mindig rájövök, hogy mennyire szép, ha kicsit természetesebb! Nagyon bájos vagy! :)

    VálaszTörlés
  • Valcsi3/3/13 22:53

    Amióta ezt kitetted, mindennap visszajövök és megnézem. Sajnálom, Mara, de szerelmes lettem beléd, úgy tetszel ezen a képen! :DD

    VálaszTörlés
  • Megjegyzés hozzáadása
    Továbbiak betöltése...

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe