3/21/2013

Bobbi Brown - Velvet Plum metallic eyeshadow - teszt, minták

Őt még az őszi Glamour napokon vettem a Douglas-ban és csodaszép rózsaszínes társával, a Ballet-vel együtt, amit azóta is csak limitáltam láttam. Azóta egy nagy szerelem a színe és a textúrája miatt is. Elég sok képet csináltam róla, mert a különböző fényeknél különböző oldalait mutatja és még mindig úgy érzem, hogy még így sem sikerült visszaadni mennyire gyönyörű. No, a tovább után beszéljenek a képek és persze én is kicsit bővebben!


Fényes, szögletes, fekete kompaktban lakik, amiből a szemfesték kipattintható és áthelyezhető egy Bobbi Brown palettába, mivel úgy tervezték, hogy belepattanva maradjanak benne. Megpróbáltam berakni őt egy Z palettába, de az abban lévő erős mágnes taszítja, az Unii vagy a belsejét veszett MAC palettába viszont nem tapad bele mágnes nélkül. 2,8 grammnyi festék ül a fekete dobozkában, ami közel a kétszerese a MAC-nek. A fotóknál megszenvedtem vele, mert nagyon porosodik a tok és minden meglátszik rajta, hiába törölgettem.

Természetes fényben



Arany csillogás napfényben

A szemfesték állaga nagyon kellemes, könnyen csúszik, szinte krémes és egyáltalán nem porzik. Jól pigmentált, de alappal - főleg egy sötétebbel - sokkal szebb, akkor lilásabb oldalát mutatja. A Bobbi Brown gondolkodásnak köszönhetjük ezt a könnyen satírozható, finom és a nap végéig  tartó formulát. A színe nagyon trükkös, különböző fényeknél teljesen más és más. A neve azt sugallja, hogy enyhén szilvás-lilás szín, de de egy kellemes barnás alapban. Engem arra emlékeztet, mintha a MAC Satin Taupe és a Smut szemhéjporokat keresztezték volna. Hidegebb tónusú, középbarna mályvás fénnyel, ami néha kicsit bronzosnak is hat, ezenkívül elrejtettek benne némi arany csillámlást is. A finise teljesen fémes, kicsit fóliaszerű. Szerintem napközbeni rohangálásra, de még esti partiba is jó választás, hogyha egy fekete szemceruzával füstösítjük a szempillatőnél. Az ára azért kicsit talán magas, de a mérete, a textúrája kompenzál. 5/5

Bobbi Brown Velvet Plum
Bobbi Brown Velvet Plum  természetes fénynél, tompított vakuval
Bobbi Brown Velvet Plum  természetes fénynél, közvetlen napsütésben

Minták - az első sor alap nélkül, a felső sor MAC Soft Ochre paint poton - természetes fénynél, vakuval és erősebb vakuval.



Follow my blog with Bloglovin

7 megjegyzés:

  1. Bar- BeautySaleBlog21/3/13 14:00

    .o de szep!
    engem most az foglalkoztatott (lehet hulyet kerdezek), hogy tudod ilyen jol a szemed lefotozni? magad ele tartod a kamerat, de akkor hogy tudsz fokuszalni? vagy mas csinalja a kepeket?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Makeup Universe21/3/13 14:10

      Én csinálom a képeket. Megfordítom fejjel lefelé és akkor látom a tükörben mi lesz a képen nagyjából. :)

      Törlés
    2. Bar- BeautySaleBlog21/3/13 14:12

      .akkor ugyes vagy. en probaltam mar magam fotozni, kesz katasztrofa lett :)

      Törlés
    3. Makeup Universe21/3/13 14:22

      Gyakorolni kell. ;)

      Törlés
    4. Virtual Angel21/3/13 18:17

      A tükör nagyon sokat segít, próbáld ki! :)

      Törlés
    5. Virtual Angel21/3/13 18:18

      Ja, igen: kompakt gépekkel nagyon egyszerű, bridge masinákkal már kicsit nehezebb, ki kell tanulni, hogy fogd rendesen a gépet, hogy exponálni is tudj, de közben rendesen lásd is magad. :)

      Törlés
    Válasz
  • Nagyon szép :)

    VálaszTörlés
  • Megjegyzés hozzáadása
    Továbbiak betöltése...

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe