5/24/2013

Works - Slow Hot Wind

Vannak képek és vannak sminkek, amiket legszívesebben megmutogatnék az egész világnak. Ennek a fotózásnak az eredménye is olyan, mert imádtam, hogy végre csinálhatok valami színeset és nem a nyolcmilliomodik natúr sminket kell legyártanom a rendelkezésemre álló időkeretben. Azért ebben is látom a hibákat, amikre legközelebb megint figyelnem kell, de legalább biztosan elmondhatom, hogy nem photoshopban rajzolták újra a sminket, ahogy elég sok felkapott hazai fotósnál látható. Ez a fotózás egy hónapja volt, azt hiszem, és elég sokat fejlődtem azóta is, amire büszke vagyok, de még mindig vannak olyan körülmények és helyzetek, amikre még nem állok készen. Sajnos. De nem baj, lesz ez még jobb is!


A lányoknak nagyon érdekes a karakterük. A Martina inkább egy kicsit olyan földönkívüli porcelánbaba, a Katáról pedig rengeteg képet láttam és mindegyiken teljesen más. Őket még legalább egyszer szeretném sminkelni, de valami más elképzelésben. Mindkettőjükön MAC Mineralize Moisture alapozó van, Kroylan HD alapozó krémkontúrnak, púder az orcákon, ezen van a Make Up For Ever Sculpting Kit #1-ből a kiemelő és az árnyaló szín is, majd erre került a MAc Soft and Gentle MSF. A szemhéjukon Kryolan matt festékek és az Urban Decay Naked palettából pár szín, a tusvonal pedig szintén MUFE Aqua Creamből a lila és a királykék, de a lila tusvonalhoz adtam némi MAc Irish Eyes fluidline-t, a kékhez pedig egy Max Factor kobaltkék ceruzát. A lilásnál a szájra a MAC Rebel és talán valamilyen lila ceruza, belülre pedig a Barry M #52-es rúzs került. A narancs-pinknél pedig szinten a Barry M #52-es és #101-es rúzs keveréke és a MAC Electo rúzs. 

Ez a sorozat is TFCD-ként készült, mert időnként az ilyesmi is elsülhet jól, ha olyan a csapat, főleg a fotós. Szeretek ilyet vállalni, mert gyakorlásnak nem utolsó és még mindig nem tartom magam nagyon-nagyon-nagyon profi sminkesnek. Viszont pont emiatt meglep, amikor látom, hogy az emeberknek mennyire tetszik az, amit csinálok, annak ellenére, hogy én legbelül azt érzem még mindig lehetne fényévekkel jobb [aztán amíg nem látom készen a fotót, addig szenvedek, hogy tényleg jó volt-e és működni fog-e és mi van, ha a fotós utálni fog, mert elrontottam valamit]. Nem szeretem mindig ugyanazt csinálni, ugyanazokkal a bevált termékekkel. Ellenben tudom, hogy vannak olyan dolgok, amiket úgyis csak akkor tudok majd igazán jól, ha már több százszor megcsináltam és az összes létező arcon kipróbáltam. Mindenesetre a későbbiek szeretnék úgymond 'fényes' embereknek ingyen sminkelni - vagy a személyiségük vagy a képeik, esetleg mindkettő legyen az. Eme két lánynak bármikor szívesen. 

Fotók: 
Frohmann Ágnes - Say Three Photography | Charlotte Fotóstúdió // Pauló Brigi - Le Pirate Photo
Modellek: 
Olajos A. Martina [lila-magenta száj] // Kata [pink-narancssárga száj]


Ufóhaj FTW

5 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek lettek a sminkek! Szuperek ezek a színek!

    VálaszTörlés
  2. Bar- BeautySaleBlog24/5/13 12:37

    .ugyes munkak!

    VálaszTörlés
  3. spacegirl24/5/13 15:36

    gyönyörűek, nyugodtan lehetsz rájuk büszke! :)

    VálaszTörlés
  4. samelike30/5/13 11:23

    Gyönyörűek!!!!

    VálaszTörlés
  5. Köszönjük! :)

    VálaszTörlés
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe