6/30/2013

DN - 29062013 - Rainbow Unicorn

Még tavaly rendeltem pár Nfu.Oh lakkot, a holografikusokból, mert egyszerűen annyira szépek voltak képen. Hosszas keresgelés és hasonlítgatás után választottam ezt, mert más márkák lakkjaihoz képest fényévekkel szebben, látványosabban előjön belőle a szivárvány. Az ezüstöt rendeltem, de valamiféle tévedésből a halvány zöldet kaptam. Nem baj, hiszen annyira nehezen megállapítható az alapszín, az ezüst valamivel kékesebb.  Rengeteg kép a tovább után!


Az üvegben nem annyira dög, mint felkenve. Más holografikus lakkokhoz képest, ő bármilyen fényben szivárványos, nem csak napfénynél, alig látszik, hogy zöld - a képekkel is trükközni kellett milyen szögből látszik ez a csíkok nélkül. Jól elválnak egymástól a különböző színek, nagyon sokféle arcát mutatja. Kicsit olyan, mint egy vidáman ugráló unikornis. A képek közel sem adják vissza mennyire szép.

Azt viszont sajnálom, hogy nem túl tartós. Lehet a saját alap- és fedőlakkjával az lenne, de egy nap alatt lejött -2 körmömről teljesen, pedig nem tettem ki semmi olyan erőhatásnak, ami ezt indokolná. Egyenletes, ha az alsóbb réteg nem szárad meg teljesen, akkor azért elcsúsznak egymáson és ott vékonyabb lesz, de odafigyeléssel ezen könnyen segíthetünk.

Nfu.Oh - #66 [holografikus zöld] - 3 réteg
Color Club - 0-60 Speedy Top Coat [1 réteg]










Ó, igen. Ez az utolsó közös vasárnapunk a Google Readerrel, ha valaki nem szeretnétek lemaradni a frissítésekről, akkor kövessetek Facebookon vagy Bloglovin'-on, esetleg más alternatív megoldással. :)

Van kedvenc holografikus lakkotok? 

6 megjegyzés:

  1. Aviana Rahl30/6/13 14:10

    wow...elég látványos ez a lakk :)

    VálaszTörlés
  2. András Nagybendő30/6/13 15:37

    Nekem is van, én az Aqua Base- val használom. De ami a trükk az egészben, ha bármilyen más fedőlakkot /nem tévedés, mert ez ad olyan alapot a holografikus lakknak ahol előjön a hatása és a fedése/ kensz alá, akkor sokkal tartósabb. De szerintem ezek a legszebb lakkok, nekem nagy szerelmeim. Csodaszép!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép, tetszik! :)

    VálaszTörlés
  4. fairyland30/6/13 18:45

    Nagyon szép :)

    VálaszTörlés
  5. CRaPTRaSH30/6/13 18:49

    Hjaaajj VálaszTörlés

  6. Névtelen30/6/13 23:12

    Jajjjjjjjj de szép! Nagyon igényesek a képeid is!

    VálaszTörlés
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe