8/27/2013

DMU - 26082013 - Berry Love

Hozzám is eljutottak az Avon megújuló sminktermékei. Mivel úgy gondoltam, hogy még millió meg egy helyen lesznek fent a klasszikus tesztelős, ilyen-olyan bejegyzések, ezért úgy gondoltam most máshogy mesélek ezekről. Tehát lesz ez a  smink és lesz a másik palettával egy másik, talán még egy harmadik is. Egyszer már írtam, hogy nem szívesen használok Avon szemfestékeket, mert nem bírja a szemem, illetve hiába próbálok bármit sosem lesz elég intenzív színük.


Egy napig volt rajtam ez a smink és ugyan nem dagadt fel a  szemem, mint szokott, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy sokszor úgy éreztem, mintha könnyeznem kéne. Alappal jól működtek a színek szárazon, nedvesen még nem próbáltam őket, mert bizony úgy is lehet ezeket az új festékeket használni. Szépen lehetett őket satírozni és meglepően pigmentáltak - legalábbis a korábbi tapasztalatimhoz képest. 

Az új tus jól működik, tartós, ellenben gumisan nyúlik, ha megpróbáljuk lemosni sminklemosóval. Kipróbáltam a tanácsot, festettem a kezemre is kis mintát, de két alapos kézmosás után lejött. Szép fekete, folyékony és nekem elég lassan száradt, a bal szememnél befolyt a ráncba pedig elég sokáig néztem lefelé ezt elkerülendő. Ellenben nagyon vékony vonalat húzhatunk vele.

A szájfények szépek és tetszenek is, a rúzsceruza is jó - habár kicsit merevnek érzem a számon, olyan zsírkrétás érzés -, ellenben nekem a rúzsok túl vékonyak. Ehhez a sminkhez szerettem volna egy ombre szájat, de ezekkel nem megoldható magában, habár hétköznapibb felhasználásra biztos tökéletesek. Nincs olyan számomra kellemetlen illatuk és ízük, mint a korábbiaknak.

Szeptember 9-ig van egy Avonos instgaromos játék is, "Mit jelentenek számodra a színek?" témában. Olvasók a #szinezzavonnal, bloggerek az #avonbloggerjáték hashtaggelt képekkel indulhatnak. [Nos, még lehet én is csinálok egy remek mobilos fotót egy színváltós bögréről emléknek a csütörtöki eseményről. #worstbloggereventever #keeptrolling] 50 ezres New balance vásárlási utalványt és 50 ezer forint értékben Avon termékeket lehet nyerni - Mészáros Délia, Ördög Nóri és Lendvai Lilla lesz a zsűri. 

Arc/face
MAC - Face and Body foundation C1, Vegas Volt, Stereo Rose MSF, Eversun powder blush; Too Faced - Who's your Poppy? blush; Ben Nye - Transparent Powder; Kroylan - 1W, 3W fondation; La Roche-Posay - Toleraine Teint #10

Szemek/Eyes
MAC - Bare Study paint pot, Brunette eyebrow pencil, Brunette Brow Duo; Avon - Berry Love eyeshadow quad, ExtraLasting eyeliner #Black; Max Factor - Wild Shadow Pencil Brazen Gold #40 ; Barry M - Super Soft Eye Crayon #5 ; Astor- Big & Beautiful Boom! Curved mascara

Száj/Lips
Avon - Carefree Coral Ultra Colour Lip Crayon, Oxford Wine lipstick, Iced Pink Ultra Glazewear lipgloss


8 megjegyzés:

  1. Ági Mdolla27/8/13 15:52

    hu ez a tusvonal nagyon ütős lett.

    VálaszTörlés
  2. sklatyenom27/8/13 18:02

    Nekem is a tusvonal bökött szemet először, mindig ilyet akarok összehozni, de nyomi lesz és nem ilyen szép éles :/
    Neked meg mi van a füledben? (*o*)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Makeup Universe27/8/13 23:49

      A hallójárat melletti porcban van egy patkó piercingem.

      Törlés
    2. sklatyenom28/8/13 05:04

      Nagyon jópofa :)
      Engem csak az tart vissza a porcos piercingtől, hogy nem tudnám hogyan belegyomoszolni a fulembe a fulhallgatot :D

      Törlés
    Válasz
  • Niki Strawberrykiss27/8/13 19:05

    Gyönyörű lett ez a smink! *.*

    VálaszTörlés
  • Netti (Szütyő blog)27/8/13 22:36

    dögös! nagyon szép lett a smink *_*

    VálaszTörlés
  • Makeup Universe27/8/13 23:48

    Köszönöm. :)

    VálaszTörlés
  • Nagyon szép lett, annyira ügyesen sminkelsz! :)A hajszíned is gyönyörű *-*
    Nagyon szeretem a blogodat!

    VálaszTörlés
  • Megjegyzés hozzáadása
    Továbbiak betöltése...

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe