8/25/2013

DN - Supermassive Black Hole

Imádom a sötét holografikus lakkokat, egyszerűen nem tudom megunni őket. A Nfu.Oh annyira különleges lakkokat csinál, ez a fekete volt az egyik, amit még több, mint egy éve kinéztem magamnak, mert egy videóban annyira szép volt, hogy nem hittem el létezik ilyen. Végül rászántam magam és megrendeltem a magyar forgalmazótól, mert szerencsére van nekünk az is. Sajnos képen közel sem lett olyan, mint a valóságban napfénynél, hiába tettem meg mindent. 


Ő a Nfu.Oh GS 14 névre hallgató csoda. Fedőlakk nélkül 'liquid sand' hatása van, amikből eddig még nem próbáltam egyet sem. A csillámok nem állnak ki belőle, belesimulnak, mégis érdes a körmön. Személy szerint nekem jobban tetszik fedőlakkal, mert úgy szebben csillog. Az üvegben napfénynél sávos ezüstös szivárványt láthatunk, a körmön inkább fekete alapú mindenféle színben szikrázó lakk, olyan galaxisszerű, de nagyon szeretném a sávokat, habár így is szép. A teljes fedéshez két réteg kell. A tartóssága átlagos, amit sajnálok, mert a pelyhes Nfu.Oh 51 akár öt napig is hibátlanul bírja. Szép-szép, de szerintem hasonlót találhatunk olcsóbban is más márkáknál. 

Akármennyire is próbálkoztam a képek nem adják vissza a valódi szépségét.

I love dark holographic nail polishes, I just can't tired of them. Nfu.Oh makes so unique varnishes, this black one was a must when I saw it in this video. Too beautiful to be true. Then a few months later I managed myself to order a bottle from Hungarian distributor. Unfortunately in photos it is not nearly as gorgeous as in broad daylight, but I did my best!

So he is named GS 14 by Nfu.Oh, but I call him Black Unicorn! Without a top coat it has 'liquid sand' finish, however I never tried liquid sands myself. Glitters are blend in although makes the surface a bit rough when touch it. Personally I prefer with top coat to make it even, more shiny looking and the sparkles come out more beautifully. Not as linear silvery rainbow on the nails as in the bottle - more likely a black based glitter galaxy which is still very pretty. It needs two coats for perfection. Durability is average in comparison to Nfu.Oh 51 which stays on my nails five days flawlessly. Pretty, pretty, but I guess other cheaper - even drugstore - brands make similar polishes.


Pictures does not show how breath-taking this is. 








9 megjegyzés:

  1. Cserkó Muffin25/8/13 13:09

    Akár az Isadora Black Galaxyja! szép :))

    VálaszTörlés
  2. sklatyenom25/8/13 13:20

    *-*

    VálaszTörlés
  3. gyönyörű! *_*

    VálaszTörlés
  4. x Judit25/8/13 13:31

    csodálatos!!!

    VálaszTörlés
  5. Calo(z)25/8/13 13:57

    Szerintem így is gyönyörű!

    VálaszTörlés
  6. Niki Strawberrykiss25/8/13 17:08

    Kipottyantak szemeim! Gyönyörűséges! :)))) *.*

    VálaszTörlés
  7. Ági Mdolla25/8/13 20:42

    húú ez szerelem első látásra. fekete és csillogós is,tényleg gyönyörű

    VálaszTörlés
  8. Manna (mannakörmök)27/8/13 01:24

    gyönyörű. *-*

    VálaszTörlés
  9. Makeup Universe28/8/13 00:57

    ^_^

    Köszönjük!

    VálaszTörlés
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe