10/18/2013

Hello Halloween - Steampunk

Nekem ez az egyik legjobban várt HH témám idén. Az igazság viszont az, hogy elfelejtettem hozzá fogaskerekeket rendelni, ráadásul az utolsó Ó utcás látogatásomkor annyira siettem, így nem kértem latexet, az enyém pedig már megbuggyant. Szóval az eredeti ötletem nem igazán jött össze. Nincs mit tenni kell valami DIY megoldás, de ha ez sem segít, akkor jöhet a giccs és az a mások számára átláthatatlan koncepció!


Ellenben vettem csillámos hajlakkot, mert az mászthev... Az idei HH-tól valahogy menet közben annyira elment a kedvem, mert, mert, mert nem is tudom miért. Annyi minden jött közbe, annyi minden volt és hiába csinálok meg valamit jól a fürdőszobai neon sem sokat segít rá a végeredményre. Viszont imádok hasonlókat csinálni és nem tartom kizártnak, hogy a HH keretein kívül is feltűnik pár hasonló bejegyzés... ;)

Nos, mivel tapasztalat beauty blogger vagyok már a témában, így adok nektek egy hasonló sminkekhez nagyon jó tanácsot. Ha az egyik szemetekre szeretnétek valamit ragasztani, akkor sminkeljétek ki a másik szemetek még mielőtt a leragasztott szemekkel csak sötétséget érzékeltek, különben elég nehéz megtalálni az ecsettel hol van egyáltalán a másik. Próbáljatok egyenesen közlekedni!

Az eredeti koncepcióm az volt, hogy olyan steampunk tudóst csinálok, akinek az arcába robbant a kísérlete. Nos, fémszilánkokat nem mertem pengéből csinálni, az elég veszélyes, habár elvileg megcsinálható sérülés nékül. Szóval először kivágtam tapétából fogaskerekeket, ezeket felragasztottam és körbepingáltam. Igazából ez nagyon nem nézett ki semminek, még átrajzolgatva sem, így úgy döntöttem, hogy előveszem az 'SOS kell valamit csinálnom' kelléktárat: supracolorral, ezüst, arany és bronz festékkel "sebeket" festettem, felragasztottam a flittereket, amik amolyan szilánkok szerepét töltik be, majd lefújtam csillámmal. A csillám nagyon szép, olyan textúrát adott az egésznek, főleg a feketéjén jön ki gyönyörűen, hogy csak na, de mivel nem vagyok profi fotós, így ebből a képeken bezzeg semmi sem látszik.

A kukkerem wc-papírból, drótból, celluxból, sorkiemelőből és fekete öntapadós tapétából áll tulajdonképpen.

A többiek:
Suzy, Calo(z), Evelin, Mich

Fenntartom a jogot, hogy menet közben még tegyek fel képeket.


5 megjegyzés:

  1. Ez nagyon szép lett :) Az apró levegőben becsillanó csillámok teljesen univerzumost csinálnak belőle. Ez az eddigi legjobb HH-d idén. Vagyis az első mert a többi nem jött át annyira sajna, főleg az a hernyó, de ezt már másodszor irom le, mivel "rejtélyes" módon meg sem jelent a kommentem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Makeup Universe18/10/13 20:49

      Köszönöm. Igazából a moderálandó kommentek közt sem volt, amit írtál, azt hiszem, szóval tényleg nem kaptam meg. Pedig mindent kiteszek, nem moderálok. :)

      Törlés
    Válasz
  • Aviana Rahl19/10/13 09:42

    Izgalmas a kép!!

    VálaszTörlés
  • Áhá végre látom!! Mennyire hangzik hülyén, ha azt mondom, hogy jól állnak Neked ezek a művek? :D Csinálj még még!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem hangzik hülyén. :)

      Törlés
    Válasz
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe