11/02/2013

DN - Flormar - U32

Egy a körömlakk kísért egy ideje. Már nagyon rég lefotóztam, aztán onnantól kezdve csak rakosgattam a képeket, mindig ott motoszkált az agyamban, hogy meg kéne őket csinálni meg talán kirakni, de csak addig jutottam, hogy megnyitottam, aztán bezártam őket. Nem tudom miért. Nem arról van szó, hogy nem tetszik, mert a képek közül alig tudtam választani, habár már hónapok óta a lilással szemezek közülük, felette mindig átsiklottam, ezért szerencsés, hogy nem én választottam színt. 


Ez a szín olyan, mint a MAC Bad Fairy sötét unokatestvére Transzilvániából - ha van halloweeni lakk, akkor biztos ilyen. Sötét, feketés-bordós-barnás alapban vannak narancs, arany, illetve pirosas szemcsék, ezért különböző fényeknél különböző színben játszik. Szépen lehet vele lakkozni, mert jó az állaga, illetve viszonylag nagy, lapított és egyben lekerekített fejű ecsetet jár hozzá -  két rétegben tökéletesen fed és gyorsan szárad. Tetszetős árnyalat, de valahogy mégsem érzem azt a wow-faktort, amit egy "Supershine Miracle Colors" nevű terméktől elvárnék, de lehet csak én vagyok túl kukacos, viszont őszre-télre nagyon jó szín. Őszintén szólva adhattak volna neki egy fantáziadúsabb nevet az U32-nél, mert erről nekem egy második világháborús bombázó vagy valamilyen harci jármű jut eszembe...

A képeken két rétegben használtam, alap és fedőlakk nélkül.

A terméket a Nailland Hungarytól kaptam, akiknek rengeteg szépséges körömlakkjuk van. *-*


8 megjegyzés:

  1. Arabella2/11/13 17:27

    Tudom, furcsán hangzik, de a képeket nézve az jutott eszembe, hogy olyan, mintha fekete alapban lennének apró, fénylő rozsdás darabkák. Nekem nagyon tetszik. :) Bár az igaz, hogy a többi szín talán mintha még érdekesebb lenne ebből a családból.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pont ezt akartam írni én is, rozsdás... :D De annyira szép!!

      Törlés
    2. Makeup Universe9/11/13 12:26

      Lehet igazatok van. :D

      Törlés
    Válasz
  • Nuada Stenonis2/11/13 20:17

    Jól néz ki, és nagyon jól is áll :) (ha lehet ilyet mondani egy lakkra, csak a kezedet látva).

    VálaszTörlés
  • FranCiiska2/11/13 21:00

    Szerintem is nagyon jóláll, bár hozzám nem illene (bár ki tudja), de a te körmeiden szépen mutat, és amúgy üvegben is elégé tetszik, nem olyan lakk, ami felett csak úgy átsiklanék :)

    VálaszTörlés
  • Njoythestyle Reni2/11/13 21:39

    Szépséges lakk, bár az A England Briarwoodjának mély vörösessége hiányzik nekem belőle - most hogy már őt birtoklom, nem csapnék le erre a Flormar-os kistesóra.
    A supershine tulajdonsága is mintha kicsit tompa lenne?
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom, nekem nem volt annyira nagyon supershine, inkább átlagos shine.:)

      Törlés
    2. Makeup Universe9/11/13 12:26

      Ú, ez én voltam, csak nem tudom miért ezt a nevet írta ki. O.o

      Törlés
    Válasz
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe