11/22/2013

OCC - Wasabi, Clover, Static loose colour - teszt, minták

Vannak olyan termékek, amiből nem lehet eleget venni. Nekem az OCC porai pontosan ilyenek - már közel húsz darabot birtoklok, de nincs hét, hogy ne futna át az agyamon: rendelni kéne még párat és 2-3 lip tart is, mert csak, mert az kell. Az igazság az, hogy ha tehetem mindig ezeket veszem elő, mindig lapul egy-két darab. Ők az okai annak is, hogy rengeteg színes sminket csinálok, ha tehetem, mert egyszerűen imádom a fényük, a textúrájuk, mindenük.


Ma újabb hármat mutatok, de van még olyan, ami megérdemelne pár sort, korábban itt és itt írtam róluk. Az OCC termékek mind 100% vegánok és állatbarátok, egy ilyen tégely 2,5 gramm festéket tartalmaz, én sokat használom őket, de nem tűnik úgy, mintha fogynának. 

Mindegyiküknek, mint eddig az összesnek, hihetetlenül puha, könnyen csúszó, jól satírozható, de ennek ellenére kiválóan az alapba tapadó az állaga. Nem hullanak ki az ecsetből, legalábbis nálam, de ha tehetem mindig porokat használok, így talán nem teljesen vagyok mérvadó - nekem is meg kellett tanulnom használni ezeket az anyagokat. 

Hiába törekszem a lehető legszínhelyesebb képekre, ők szerették a színváltós oldalukat mutatni. A Wasabi leginkább wasabi színű, sárgás ogrezöld, fényes csízzöld, elég nehéz leírni milyen. A Clover a kedvencem ebből a hármasból, ő egy haragos méregzöld bizonyos fényeknél, máskor pedig egy tipikus írzöld türkizes csillogással. A Static-ra mondtam volna azt elsőre, hogy a kedvencem lesz, szép is, de a Cloverhez vagy a Wasabihoz képest kevésbé különleges, amolyan őslila vagy milkalila, ami időnként kissé violába hajlik. 


Itt több OCC port láthattok akcióban, de a lényeg Méregcsók, megpróbáltam a szájára helyezni a hangsúlyt, ezért a Botanical lip tarra tettem a Cloverből és előjött ez a szép metálzöld. Sajnos elég kevés időnk volt rá, a a felső ajkára tettem ezüstöt, kicsit úgy érzem lenyomja és nem minden fénynél érzem jónak. Nem baj, egyszer majd megcsinálom úgyis, ha nem éppen egy közepes méretű gyerekcsoport rohan át rajtunk miközben zöldre festem a modell száját.

Méregcsók - Fotó: Rátkai Viktória / Haj: Kovács Regina / Stylist: Szepesi Adrienn / Modell: Kocsis Zita
Minták természetes fénynél, majd vakuval MAC Bare Study paint pot alapon:



6 megjegyzés:

  1. Ezek a színek olyan csodásak, hogy gyorsabban ver tőlük a szívem.... a méregcsókos smink pedig meseszép, de az egész kép tetszik úgy ahogy van. Szívesen fonatnék valakivel leveleket a vörös hajamba. ^^

    VálaszTörlés
  2. Sosem mertem még ilyen pigmentet venni, mert annyira félek, hogy nem tudnám használni. :) De lehet, hogy megpróbálkozom vele. Nagyon ütős ez a smink. Nekem a sárga innen az abszolút favorit, bár nem tudom, hova festeném magamat ilyen sárgára, de szép nagyon. :)

    VálaszTörlés
  3. Bar- BeautySaleBlog22/11/13 14:29

    .nalam is a sarga a befuto :)

    VálaszTörlés
  4. Klaudia Orbán22/11/13 15:40

    Úristen de gyönyörűek :]

    VálaszTörlés
  5. A Clover gyönyörű! *.*

    VálaszTörlés
  6. Makeup Universe22/12/13 22:32

    ^_^

    VálaszTörlés
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe