11/25/2015

DMU | 21112015 // Four Favourites


Jó rég írtam a blogra. Ennek az az oka, hogy a gépem az esetek 80%-ban nem működik, szomorú, de ez van. Az utóbbi időben azzal próbáélkozom, hogy hogyan lehetne nekem is természetes szemöldököm, ezért megállapítottam, hogy csak porral fogom rajzolni. Nos, beigazolódott, ez nekem nem megy, mert nincs mit beporozni. Ebben a sminkben sok olyasmi van rajtam, amit előtte nem láthattatok rajtam, illetve előkerült a kedvenc négyes „custom” MAC palettám is. Úgy tűnik a kék vízvonalas a kedvenc sminkem! 


Arc/Face
SkinFood - Mushroom Multi Care BB cream #1; Dodó Púder; Nars - Deep Throath blush; theBalm - Mary -Lou Manizer highlighter; NYX - Taupe blush


Szemek/Eyes
MAC - Soft Ochre paint pot; Satin Taupe, Smut, Seedy Pearl, Club eyeshadow; Maybelline - gel liner in black; Yamuna - Capri eyeshadow; Max Factor - Cobalt Blue pencil


Szemöldök/Eyesbrows
MAC - Brunette Brow Duo


Száj/Lips
NYX - Zurich Soft Matte Lip Cream










4 megjegyzés:

  1. Petra R.25/11/15 14:30

    Nagyon-nagyon tetszik a szemsminked, én is nagyon szeretek élénk színeket tenni az alsó szemhéjra. :) Viszont az orr és kupidó-ív highlightod nagyon erős, túl direkt. Tudom, hogy most ez a "divat", de szerintem érdemes óvatosabban bánni vele, finomabb eredményt lehet elérni úgy. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Monday7/12/15 23:46

      Köszi a tanácsot, a tükörben nem tűnt ennyire direktnek azért. :)

      Törlés
    Válasz
  • Névtelen25/11/15 19:06

    Tetszik a rúzsod színe, nagyon jól áll! A kék vízvonal régi vágyam, de sose mertem bevállalni. Szerinted zöld szemhez illene? (nem sárgás, hanem inkább kékes-szürkészöld)

    VálaszTörlés
  • Monday7/12/15 23:45

    Szia! Szerintem ha megtalálod a megfelelő kéket, akkor igen. :)

    VálaszTörlés
  • Megjegyzés hozzáadása
    Továbbiak betöltése...

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe