7/12/2011

Kryolan selyemporok és csillámok

Úgy gondoltam talán most valami olyasmit mutatok be, amit nem gyakran láthatunk sminkes blogokon. Személy szerint imádom a Kryolan porait, gyakran használom is őket. Valószínűleg lesz belőlük még egy poszt valamikor, mert tudom, hogy még volt belőle nekem kék és zöld is, mégsincs meg. Természetesen ezekből sosem elég. *-*
Kis tégelyben lehet őket megvásárolni, aminek a kialakítása nem túl szerencsés. Egy lyuk van középen a tetején, azon keresztül lehet kibányászni a festéket. Ez általában vagy túl sok lesz, vagy túl kevés, és az ecsettel lehetetlen küldetés. Inkább valami kis spatulával kell belenyúlni vagy ha jobb nincs, akkor a szemöldök csipeszünk végével, a kinyert mennyiséget vagy a kupakba rakni, vagy valami más műanyag/fém lapra. Ehhez személy szerint Petri-csészét használok.


Szerintem ezeknek a festékeknek a mennyisége nagyjából egy életre elegendő. 3 grammosak a selyemporok és 4 grammosak a csillámok. Nagyon finomra őrölt porok, jól lehet őket satírozni és használhatjuk vizesen is. Negatívum viszont az, hogy a vöröses színeik megfogják a bőrt.

Egyedül a nagy csillámokat tartom túl nagynak és durvának, inkább testre jók, arcra/szemre a mikrocsillámok viszont gyönyörűek.

Ha emlékeim nem csalnak, akkor a selyemporok 1400, a csillámok 1200 forintba kerülnek.

A mintákon látható színek - szárazon, aztán nedvesen: SP 114 [fehér], SP 571 [narancssárga], Lachsrosa [lazacrózsaszín], SP 222/M. gold [óarany], SP 551 [vörös], SP 662 [ez az a zöld, ami satírozásra sötétedik], Blaugrün [kékeszöld], 884 [világoslila, olyasmi, mint a MAC Violet], Altrot [sötétlila]Csillámok: Pearl Green [irizáló zöld], Glamour Sparks #4 [irizáló kékeszöld], Pearl Lilac [irizáló rózsaszín/kék/lila], Bright Red [vörös], Maroon [magenta], Black [fekete]6 megjegyzés:

 1. Alexa12/7/11 21:30

  Mennyire szépek:)

  VálaszTörlés
 2. Griberli12/7/11 21:45

  Uhhh, eszméletlen szépek!

  VálaszTörlés
 3. citromhab12/7/11 21:51

  Ezek nagyon szépek.

  VálaszTörlés
 4. Calo(z)13/7/11 06:17

  Sárgából ritkán látni ilyen szépet

  VálaszTörlés
 5. Jól emlékszel 1400.- a selyempor. Én picit beleszórok a tégely tetejébe, és onnan veszem fel ecsettel.
  Tetszik a blogod, nagyon szépen sminkelsz.Gratulálok

  VálaszTörlés
 6. Köszönöm. ^_^

  VálaszTörlés
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe