11/24/2011

Calvin Klein - #Retro Bronze - tempting glimmer sheer creme eyeshadow

Olyan szép hosszú neve van... *-*

Most a Calvin Klein krémes-habos szemfestékétől lesz szó, amihez 1600 forintért jutottam a strawberrynet segítségével. A részletekért kattintsatok a továbbra!



Nagyon becsomagolva érkezett erre igazán nem lehet panasz. Nekem tetszik, hogy egészen lapos a tégely a kupak nélkül és nem lesz nehéz kiszedni belőle a festéket. Mellesleg nagyon jól záródik, gumis perem van a tetején, szóval a kiszáradás miatt sem aggódom.



2,5 grammnyi terméket rejt, egy MAC Fluidline pedig hármat. Az CK szemfestéken nincs felesleges anyag, szemben a MAC-kel...


A festék állaga habos-krémes, nagyon könnyű. Kipróbáltam a szememen és olyan, mintha nem is lenne rajta semmi, még órák után sem ráncosodott be, inkább egyenletesen kopik. Szépen csillog, vékonyan a szemhéjamon észrevehetetlen-természetes barnás, vastagabban viszont tényleg bronz. Kevéske is elég belőle, jól terül, könnyű satírozni. 



Valószínűleg színes alapnak fogom használni füstös barna szemekhez vagy kialvatlan-természetes szemű sminkekhez. Összességében szerintem nagyon jó vétel volt, kéne még rendelni a többi színből is... *-*

4 megjegyzés:

  1. Up! Nagyon igéretesen néz ki!

    VálaszTörlés
  2. hát ez gyönyörűűűűű:)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon gyönyörű ez a szín, jól választottál :)

    VálaszTörlés
  4. En is szeretem a CK sminktermékeket. A szem és szájkontúr ceruzáktól eltekintve egész jó minőségűek.
    Innen szoktam rendelni őket, ha meg nem ismerned ezt az oldalt: http://www.fragrancedirect.co.uk/

    VálaszTörlés
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe