3/12/2012

Barry M - szuperpuha szemceruzák #8. #6, #5 - teszt

Amikor a Vikinél jártam nem hagyhattam ott a Barry M szuperpuha ceruzákat sem. Néha néztem a webshopban milyenek, de sosem szántam rá magam a vásárlásra, de akkor mindet kipróbálhattam, végül három haza is jött velem.

Ebből a hármasból kettő matt, mert szép és matt ceruzákat nehéz találni, a harmadik pedig egy fényes levendulás-rózsaszínes árnyalat.

 
Méretre épphogy egy ici-picit rövidebbek, mint a NYX Jumbo ceruzái. Jól lehet őket satírozni, amíg frissek; puhák, de mégis tartósak és jól pigmentáltak. A mattak tényleg mattak és hozzá borításuk is az, a fényesé pedig szaténfényű. Mióta megvannak állandóan csak próbálgatom őket, mert olyan rég vettem már ceruzákat és úgy érzem magam velük, mint általánosban rajzórán. Már most azt nézegetem melyik színek legyenek a következők, mert már mindegyiküket használtam többször is és érzem, nem tudok ellenállni a kísértésnek, újra bűnbe fogok esni.


Ez a szín képen nagyon-nagyon világosnak és élénknek tűnik, a valóságban valamivel visszafogottabb. Ő hivatalosan egy matt türkiz, de szerintem sokkal inkább egy közepes égszínkék. Már vannak vele is terveim.


Ő a személyes kedvencem, mert sosem találtam még jó matt zöldet, ami puha lett volna. Persze volt már selyemfényű és csillámos is, de valahogy egyiket sem szerettem igazán, viszont ezt imádom. Fűzöld, annyira tavaszi, annyira friss.


Ez a fényes lila, levendulás-rózsaszín az egyetlen, amelyik kissé világosabb, mint amilyennek kinéz. Szép fénye van, egyáltalán nem bánom, hogy nem annyira sötét, legalább valami újat is kipróbálok. Például simán el tudom képzelni a felső szívecskéjére egy sötétebb rúzzsal.


6 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek! Fognak vízvonalra? Száradás után tartósak?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, száradás után tartósak és nekem a mattak fognak a vízvonalamra is [bevallom, hogy a lilát nem próbáltam még így] - igaz magunkban csak 1-2 órát tartanak szépen, de ma megégettem a kéket és már 7 órája van ott és egész jól tartja magát. :)

      Törlés
    Válasz
  • Thündérke12/3/12 12:15

    A lila tetszik a legjobban:).

    VálaszTörlés
  • Tim Tim12/3/12 14:32

    Mesezöld!! Gyönyörű :)

    VálaszTörlés
  • Alapból szeretem ezeket a ceruzákat, meg a Barry M-et összességében. Én bázisnak használom főleg ezeket a ceruzákat, de vízvonalra is, bár idáig csak a feketét tettem oda. És milyen jó, hogy több helyről is be lehet már szerezni, ugye!

    VálaszTörlés
  • Lívia Banda16/3/12 11:54

    húú gyönyörűek:D meghoztad hozzá a kedvemet:D

    VálaszTörlés
  • Megjegyzés hozzáadása
    Továbbiak betöltése...

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe