7/09/2012

OCC pigmentek - Cavu Blue, Rime, Twirl, Brasstacks, Lafayette - teszt, minták

Ezeket a pigmenteket is a Beauty Fórumon szereztem, gyalázatosan olcsón. Az egyetlen ok, amiért nem szeretem az akciókat az az, hogy alig tudok választani és nincs egy egészséges határ, ahol képes lennék megálljt parancsolni a felelőtlenül költekező kisördög énemnek. Szerencsére ott nem volt lehetőség bankkártyával fizetni, mert ha van, akkor csődbe mentem volna.
Tehát most öt pigment kap szerepet: Cavu Blue, Rime. Twirl, Brasstacks és a Lafayette


A pigmnetek 2,5 grammos tégelyben vannak, a tetejük szitaszerű. Hogy biztosan ne szórodjanak ki ezért átlátszó matricával leragasztva érkeznek. Az Obsessive Compulsive Cosmetics nagyon büszke arra, hogy a termékeik teljesen állatbarátok és vegánok is használhatják.


A porok közel talán a legjobb festékek, amiket valaha használtam ebből a kategóriából. Nagyon jó minőségűek, finomra őröltek, könnyen satírozhatóak mégis pigmentáltak, alappal még a legnagyobb melegben is makulátlanok egész nap [nélküle nem próbáltam]. Már alig várom, hogy az összes többi színt is beszerezzem.


A Cavu Blue az egyik legkékebb kékem, szaténfényű, nem is igazán tudok róla többet mondani, a színe magárért beszél. A Rime az egyik azok a színek közül, amiket már évekkel ezelőtt kinéztem. Bámulatosan ragyog, metálfényű, ezüstös-pisztáciazöld, de ő is elég megfoghatatlan. A Twirl az egyik legkülönlegesebb szín, kicsit duokróm, a tégelyben aranyfényű narancsnak tűnik, de van benne némi rózsaszín, a mozgó szemhéjon gyönyörű, különleges szín, fekete alapon pedig inkább rózsaszínes-lilás. A Brasstacks is, meleg barna, arany-bronz fénnyel, építhető a világostól egészen a sötétig, önmagában is erősen 3D hatású a szemhéjon. A Lafayette-ről rossz fényben elhinném, hogy zöldes barna, de inkább metálfényű olivaszín, neki is van egy kis arany fénye.

Összességében nagyon jó termékek, szerintem sokkal jobbak, mint a MAC pigmentjei. Ezenkívül állatbarát és vegán, tehát nem is kérdéses mennyit kapnak. 5/5

Minták MAC Soft Ochre paint poton - természetes fénynél, majd vakuval:


A Naked Cosmetics és az OCC Magyarországon

A Colours for Beauty nemsokára megnyitja Budapesten is a kapuit. Ugyan az OCC lip tarokat is náluk vettem, úgy tudom, hogy most még csak a Naked Cosmetics lesz elérhető, de már dolgoznak az Obsessive Compulsive ügyén is.

A Niki is vett párat a Beauty Fórumon, itt lehet őket megcsodálni.


6 megjegyzés:

  1. a kék valami csodálatos... O.O

    VálaszTörlés
  2. torteij8811/7/12 16:09

    kék nekem is tetszik meg a barna :)
    http://torteij88.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  3. Névtelen12/7/12 21:01

    Szia!
    Linkelnéd nekem azt az oldalt, ahol meg lehet venni őket? Lehet csak én vagyok a béna, de nem találom... :(
    Köszi
    Meli

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt nem teljesen értem. Nincs hozzájuk magyar webshop tudtommal, a Colors For Beauty fog boltot nyitni nálunk és majd ott meg lehet őket venni, én Beauty Fórumon fogtam ki őket, ami egy szakmai kiállítás és vásár. De például a Cocktail Cosmetics-ről lehet rendelni OCC-t, de még sosem vettem ebből a webshopból semmit sem: http://www.cocktailcosmetics.co.uk/OCC-Obsessive-Compulsive

      Törlés
    2. Melinda Kemény15/7/12 12:41

      Köszi :)

      Törlés
    3. Szívesen.

      Törlés
    Válasz
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe