12/04/2012

Lumiere Minerals - Dark Chocolate, Taupe, Tutti Frutti, Juicy Peach pigmentek - teszt, minták, vélemény

Végre eljutottam odáig, hogy hosszú idő után ismét egy pigmentes-mintás-véleményes poszttal jelentkezzek. Sajnos mint a legtöbb beauty bloggernek nekem is a szürke, felhős idő télen a legnagyobb ellenségem, mert ilyenkor mire összeszedem magam és az alkarom pár szép szvaccshoz addigra már a napsütés rég az ország másik felében jár. A másik nagy ellenségem jelenleg a hirtelen feltűnő szinuszikszek és műszaki integrálok, de ők a nyugalom érdekében kimaradnak a posztból.


A Mineral Beauty nagyköveteként rendszeresen kapok pigmenteket és különböző ásványi termékeket, amiket megmutogathatok a világnak. Ezek általában mini termékek, tehát egy grammos pigmentek, ez a teljes kiszerelésűek fele nagyjából, de ez a mennyiség is nagyon sokáig elég. Az a különbség köztük és a normális méretűek között, hogy ők sima kis tégelyben vannak, viszont a nagyobb testvéreik elforgatható sószórószerű tetejű házban laknak.

Egy olvasóm arra hívta fel a figyelmem, hogy sajnos már nincsenek a webshopban mini pigmentek, csak a nagyok. A kis kiszerelésűeket már csak csomagban lehet megvenni.



Ma négy szín kap szerepet és mind-mind különlegesek: a Dark Chocolate, a Taupe, a Tutti Frutti és a Juicy Peach. Az első ránézésre olyan, mint egy 90%-os csokoládépor, sötét és gazdag, szinte késztetést érzek, hogy kakónak is kipróbáljam. Teljesen matt, a mintán kijön a fekete alapja, de a szemem nem ennyire fekete; ahogy építjük elveszíti a vörösességét és egy egészen mély négerbarna marad. A Taupe nevét nem igazán értem, én egy sokkal barnásabb szürkére számítanék - ezt leszámítva nagyon érdekes szín, a négyesből talán a legfényesebb, legcsillogóbb, már-már metálfényű. Ugyan szürkésnek néz ki a kis hamis, vakuval zöldesnek is, de ha olyan szögből kapjuk el, akkor viszont mályvás a fénye, van benne egy kis barnásság, de csendben megbújik a többi közt. A Tutti Frutti is egy olyan név, amibe az ember beleharapna - rágógumi, vattacukor, vegyes gyümölcsfagylalt [de nem a Little Richard-féle] -  színre egy ártatlan rózsaszín kisvirág, de ha az ember jól simogatja, akkor bizony előbújik belőle a démon. Ugyanis első látásra van benne némi kékes irizálás, de sötét alapon a lilától az acélkékig bármi előcsalható belőle. A Juicy Peach volt az első nagy kedvencem ebből a négyesből, imádtam, ahogy a szemhéjamon natúr barackos szín zöldbe hajlik és a feketének smaragd ragyogást kölcsönöz.

A matt sötétbarna meglehetősen krémes érzetre, nem jellemző rá a matt színek nehezen satírozhatósága, de a többihez képest nem terül annyira könnyen. A másik három sokkal finomabb szemcséjű, a rózsaszín és a barack áttetsző önmagában, egyikük sem veszít napközben a szépségéből.

Dark Chocolate, Taupe, Tutti Frutti
Juicy Peach a BellaPierre Refined pigmenttel és a Zao szürkészöldjével fekete alapon



Minták a MAC Soft Ochre paint potján, természtes fénynél, majd két küönböző erősségű vakuval. Az utolsó kettő sötét alapon a Tutti Frutti és a Juicy Peach: 


 Nektek melyik tetszik a legjobban?

Ha kedvet kaptatok a Lumiere ásványi termékeihez és beírjátok a Szépség.Blog nevet a megjegyzés részhez a rendelésnél, akkor 10% kedvezményt kaptok.

4 megjegyzés:

  1. CRaPTRaSH4/12/12 10:43

    Talán a 4. tetszik legjobban, de mind nagyon szép! :]

    VálaszTörlés
  2. Csiribiri Erica4/12/12 11:40

    Juicy Peach, Taupe, Tutti Frutti a sorrend. És érdekes, hogy milyen semmitmondó (nekem) a JP sötét alapon, alapból pedig milyen gyönyörűen csillog! És utállak! A Lumierek a világ legjobb pigmentjei és mindíg elcsábulok :-)

    VálaszTörlés
  3. Szerintem máskor is hajnal négykor írd a posztjaidat, az összes nagyon profi és összeszedett, de ezt valamiért még élvezetesebb volt olvasni, nagyon tetszett!

    VálaszTörlés
  4. Hanga Babaròzsa4/12/12 20:30

    ooo az elso a kedvencem az a barna VálaszTörlés

Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe