1/14/2013

Lovely nyereményjáték

A Lovely felajánlott a blog olvasói számára néhány terméket, mivel úgy gondoltam a körömlakkok biztos sokaknak tetszenének, ezért belementem. Személy szerint nekem az eltelt hosszú évek során eddig csak két Lovely körömlakkom volt, sem a szemfestékeiket, sem a szempillaspiráljaikat nem ismerem. Egy-két drogériában láttam az állványaikat - évek óta nem veszek drogériákban sminkterméket néhány esettől eltekintve, ezért vagyok rájuk kíváncsi. 


A termékeket a Lovely ajánlotta fel a blog olvasói részére. A játék az alkalmazásban megadott idő szerint zárul [2013. 02.03 éjfél], sorsolni pedig az utána következő nap fogok azok között, akik legalább egy érvényes jelentkezést adtak le a bejegyzés aljánál található alkalmazásban. Az eredményt a blog facebookján és itt kommentben is közzéteszem. A nyertesnek 72 órája lesz jelentkezni, ha ezt elmulasztja, akkor újra sorsolok.

Öt esélyt lehet szerezni, viszont a twitteres és a facebookos megosztás naponta ismételhető, így növelve az érvényes jelentkezések számát.




A nyeremények pontos leírása:
#5, #7, #8 Moulin Rouge kollekció körömlakkok
#5, #6, #7, #8 Must Have - Glam Style körömlakkok
#1 [barna-zöld] Terra Cotta Compact [ötös paletta]
1 darab Spectacular Me szempillaspirál 

A nyeremények természetesen teljesen újak, sosem próbáltam ki őket semmilyen formában. A szemfesték paletta tetejét felnyitottam, mert a tükröződés miatt nem tudtam lefényképezni a színeket. Végül azért a zöldes-barnás palettát választottam, mert talán jobban kihasználható mint egy csupa kék. Hivatalosan 8 körömlakkot kaptam a nyereményjátékra, de az egyik megsérült az úton, ezért azt nem tartom alkalmasnak arra, hogy valakinek odaadjam, a sajátom pedig már kipróbáltam mire észrevettem a hibát. 


a Rafflecopter giveaway

8 megjegyzés:

  1. sunnysideup14/1/13 00:37

    Előre is elnézést kérek, mert biztos nem fog tetszeni a kommentem. Az első bekezdésedből csak úgy süt az arrogancia, és nem értem, mire fel, hiszen egy cég ingyen felajánlott neked dolgokat kipróbálásra, plusz nyereményjátékra, amin elsősorban te profitálsz, nem ők. Úgy írsz, mintha te tettél volna szívességet nekik, hogy hajlandó vagy kisorsolni a hallgatólagosan legagyizott termékeiket, pedig ők tettek neked. Ezek a mondatok után a Lovely és a többi cég helyében is erősen megfontolnám, együtt dolgozom-e veled. Persze nem kell térdre borulni a Lovely előtt, amiért pár száz forintos tételekkel megdobtak, de azért illene megfelelő hangsúlyt megütni, minimum semlegeset, nem pedig negatívat. Egy olyan embernek, aki dolgozott már médiában és elég sokat ír, tisztában kéne lennie ilyen apró, ám annál fontosabb dolgokkal. Nem lehet színvonalas blogot vezetni, ha alapvető fogalmazási problémák állnak fenn. Szenvedéllyel csinálod, szépek a fotóid, ügyes vagy, nehogy már ezen bukjon el a dolog. Nyilvánvalóan nem ez az első eset, amikor arroganciával találkozom az esetedben, hisz akkor nem írnék kommentet miatta. Úgy sejtem, ha kapok választ, le leszek teremtve a sárga földig, úgyhogy ezt meg is spórolhatod, csak akkor válaszolj, ha megfontoltad az abszolút jószándékkal írt kritikám, és velem szemben helyénvalóbb hangnemet ütsz meg, mint a posztban tetted például.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Makeup Universe14/1/13 15:47

      Mikor voltam még arrogáns?

      Az első bejegyzést nem szántam arrogánsnak, egyszerűen csak szerettem volna tisztázni, hogy nem ismerem a márkát. Mivel általában olyasmiket szoktam nyereményjátékon kisorsolni, amit én már próbáltam és szerettem. Nem tudom, hogy ezt szeretni fogom-e, a körömlakkok elsőre jók, sőt meglepően tartósak. A Lovely PR-marketingese annyira kedves, amivel az utóbbi időben ritkán találkozom, tehát végképp nem szeretnék nekik rosszat.

      Nem azért nem vásárolok drogériákban, mert derogál, hanem azért, mert fiatalon fontossá vált számomra az, hogy állatbarát kozmetikumokat használjak és a legtöbb drogériásat akkoriban még a PETA szigorúan tiltotta, így keresnem kellett egy másik alternatívát, viszont a berögződés "hogy drogériában nem" megmaradt. Ezért inkább drogériába sem megyek, nehogy elcsábuljak vagy maximum a natúrkozmetikumokat nézem meg.

      Megköszönném, ha leírnád mi a lenne helyénvalóbb, ha arról írok, hogy bizony nem szoktam drogériában kozmetikumot vásárolni és csak 2 Lovely körömlakkot próbáltam eddig, amiből az egyiket nagyon szerettem.

      Törlés
    Válasz
  • Névtelen14/1/13 06:48

    Sunny, nem arrogancia, szimplán tárgyilagosság.

    VálaszTörlés
  • Szerintem pont tárgyilagos volt,elmondta,hogy ez van,de neki nincs sok tapasztalata a termékkel...de szépen megfogalmaztad a véleményed Sunnysideup :)

    VálaszTörlés
  • Bloggerina Bellala14/1/13 10:47

    Egy szóval sem mondta, és nem is célzott rá, hogy gagyi lenne, egyszerűen nem próbálta, ennyi, semmi negatívat nem írt.

    VálaszTörlés
  • Én nem érzem, h Mara flegmázna, csupán megpróbált tárgyilagos, semleges lenni. Direkt újra végigolvastam az első bekezdést és ezek után is így gondolom. ;)

    VálaszTörlés
  • Névtelen3/2/13 13:42

    Szerintem is elég arrogánsra sikerült ez a bejegyzés. És már többször tapasztaltam ezt az esetében én is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Monday3/2/13 13:50

      Köszi, hogy harmadik kívülálló személyként megemlítesz... :D

      Komolyan nem értem miért, nem volt célom semmi ilyesmi, viszont szerintem úgy korrekt, ha leírom, hogy nem tudom milyenek a termékek, mert sosem próbáltam, mivel nem vásárolok drogériákban. A blogot megelőző 4-5 év alatt összesen kétszer jártam drogériában, sőt amíg nem kezdtem el magyar beauty blogokat olvasni azt sem tudtam, hogy létezik az Essence, ami olcsó és jó.

      Törlés
    Válasz
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe