1/25/2013

MAC - Stereo Rose Skinkfinish - teszt, minták

Általában nem írok a limitált MAC termékekről, mert vagy nagyon késésben vagyok velük vagy már elsején-másodikán alig van egy-két darab a képen legszebb, legígéretesebb termékekből - amiket persze mindenki, így én is akarok. Viszont a Stereo Rose most harmadjára volt egy kollekció része és mivel a nők szeretik a korallt, így remélem máskor is visszatér még. Az a csodálatos ezekben a termékekben, hogy nincs belőlük két egyforma, így minden MSF különleges és csakazenyém.


Tulajdonképpen a csomagolásról nem érdemes semmit mondani; olyan, mint a többi arcfényé. A termék 10 gramm, domború márványos erezetű. Egy ekkora highlighter az ember élete végéig kitart - én már évek óta a Soft and Gentle MSF-t használom naponta és még mindig rengeteg van benne. A Stereo Rose, ahogy a legtöbb hasonló MAC termék eléggé poroz; nekem ez egy szívfájdalom mindig, ahogy látom ellebegni a szemcséket a szobámban.

A szín a MAC leírásában egy korall arany-bronz csillogó részekkel. Úgy tűnik az utóbbi időben minden pirosító a korall vagy barackos színt kapja és akkor mindenki imádni fogja. Viszont az is igaz, hogy ezek a színek nagyon sok bőrtónuson jól állnak. Visszakanyarodva a szín leírásához én őt piszkos lazacszínnek mondanám, halvány rózsaszín és arany-bronz fénnyel. Az enyém elég élénk és mély tónusú, de minden skinfinish kicsit más, ezért gyanítom akadnak nála sötétebb-bronzosabban erezett darabok is. Első sorban arcfény, világosabb bőrön pedig akár pirosító is lehet. A tartósságára nem lehet panaszom és egyenletes színt ad. Habár építhető, de túl sokat nem érdemes felvinni belőle, mert olyankor nagyon kihozza a pórusokat, viszont pirosító felett teljesen más hatást kölcsönöz az arcnak, élettel telivé teszi. Gyenge pirosítás felett itt látható

Leginkább azért vettem meg, mert nincs másik hasonlóm - ennyire korallosan sötét és ha nem szerettem volna már őt két éve, akkor lehet kihagytam volna. Szép a bőrön, csak valahogy egy picit erősebb színre számítottam [ellenben most a Porcelain Pink a várólistás, de nehéz volt választani]. 4,5/5

Minták a lealapozott és púderezett alkaromon. Először erősen egy csíkban, majd ecsettel vittem fel. Az utóbbi inkább csak rózsaszínes fényt adott a bőrömnek, némi arany csillogással, az erőssége itt is attól függ hogyan éri a fény. Az első képen természetes fényben, a másodikon vakuval.




6 megjegyzés:

  1. Csiribiri Erica25/1/13 13:21

    Ez nagyon szép! VálaszTörlés

    Válaszok
    1. Csiribiri Erica25/1/13 13:25

      És azt néztem, hogy temptalia-n meg milyen narancsos, teljesen más...

      Törlés
    2. Monday1/2/13 22:48

      Igen, mind nagyon más, pont ezért szeretem őket.

      Törlés
    Válasz
  • Calo(z)25/1/13 14:04

    Szépséges....már megbántam, h ezt kihagytam

    VálaszTörlés
  • Nagyon szép :)

    VálaszTörlés
  • Monday1/2/13 22:48

    ^_^

    VálaszTörlés
  • Megjegyzés hozzáadása
    Továbbiak betöltése...

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe