3/30/2013

DN - Tavaszváró neon

Eddig ellenálltam, csak néha néztem meg őket. Nem voltak elég jók, a színváltósak, a csodák, de nem, erős maradtam. Viszont pár napja a szakadó esőben elmentem egy Flormar pult mellett, tudtam, venni fogok egyet. Szakadt az eső, kell egy élénk neon, ne legyen zöld. Pink, legyen pink, de háromféle van, legyen a középső. Nos valahogy így vettem meg az első Flormar lakkom, biztos vagyok benne, hogy nem az utolsó. A sminkrészlegük egyáltalán nem vonz, de a lakkok szépek és olcsók. 


Ez a lakk 11 ml-es és 575 forint. Nekem a nyújtottabb üveg sokkal jobban tetszik, ezzel olyan érzésem van, mintha elvágták volna. Az ecsete elmegy, szerintem kissé merev és vastag, lehetne jobb - könnyebb lenne vele lakkozni. Az állaga kellemes, krémes, jól terül; szép fénye van magában is. Két rétegben jól fed, hármat használtam, mert a körmeim vége kicsit átlátszott. Viszonylag gyorsan száradt, de lekentem gyorsszárító fedőlakkal is. A színét tekintve egy valódi magenta-témobil-málnarózsaszín, képeken vörösesebb és teltebb színnek tűnik, viszont az üveg csillanásánál a második körmös képen, illetve az utolsón szerintem jól adja vissza, de a fényviszonyok sokat változtatnak rajta - természetes fényben rózsaszínesebb-neonosabb, lámpafénynél inkább sötétebb málnás. Tartósságát tekintve egy hajmosás után is csak egy picit a vége kopott meg.

Flormar - Neon Colors - N013 [3 réteg / 3 coats]
Color Club - Speedy 0-60 Top Coat [1 réteg / 1 coat]

I was looking at them a few times, I resisted so far. I didn't liked them, they were not good enough, the shade shifters, the amazing, but no, I stayed strong. A day before while it was raining, I passed by a free-standing Flormar shop. Then I knew I buying one the way back. It was still raining and cold so I had to get something bright neon, not a green . Pink, I wanted a pink, I choose the middle one of three shades. Well this is how it happened, how I got my first Flormar nail polish, sure not the last. The makeup section isn't tempting to me at all, however their nail laquers are pretty and inexpensive.

This bottle is 11 ml [0.37 fl. oz.] and costs 575 HUF which is is crazy cheap. I prefer the elongated bottle a bit more, that's elegant, this shorter one feels like the top had been cut down. Its brush is OK, too stiff and thick, it could be better - it could be easier to do a mani with. Great texture, creamy and glossy finish, spreads nicely, covers well in two coats - I used three because the ends of my nails were show through. Dries quickly - I topped with my fast dry top coat to secure it and add more shine. Hard to photograph - a hotpink-raspberry pink varnish depends on lighting - in natural light more pinky, next to a light bulb is a richer reddish-raspberry. In the second swatch the real color reflects on the bottle and the last one is good as well. Longevity is also good, no chipping, a small tipwear on my index and tall fingers after I washed my hair this morning.
 







Próbáltátok már a Flormar lakkjait? Van kedvenc színetek?

13 megjegyzés:

  1. Calo(z)30/3/13 21:10

    Mesés ez a szín és nyárra sem lenne utolsó!

    VálaszTörlés
  2. gyönyörű szín. nekem eddig egy holografikus lakkom van, de egyre több csodás tesztet látok itt-ott a neten, szóval tuti beszerzek majd még pár lakkot...
    (roni)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Makeup Universe30/3/13 21:33

      Azt láttam nálatok és tetszett képen, viszont a standnál valahogy nem fogott meg. :(

      Törlés
    2. felkenve tényleg sokkal szebb, mint a pultoknál. :)
      (roni)

      Törlés
    Válasz
  • Nagyon kis szép, a Glamour-os kuponnal biztosan beszerzek néhányat én is áprilisban. :))

    VálaszTörlés
  • Régóta be akarok belőle szerezni én is. Egyre biztosabb vagyok benne, hogy az a 75 HUF-nyi különbség az Essence lakkok és a Flormar lakkok között, eszmei értékben többet ér a használatot illetően. :) Nem fogod elhinni, de eddig én is csak nézelődtem köztük, meg-megálltam, néztem a színeket. Ideje lesz nekem is vásárlásra fognom magam.
    A sminkrészleggel ne bánj ilyen elutasítóan, hogy nem vonz! ;) Valahol azt olvastam, hogy az is megéri az árát, bár egy kicsit drágának tartom jómagam így is! A parfümjeiket még nem szagoltam, de tetszik, hogy olyan szép színesek az üvegei, és nálam nincs olyan hatásuk, mint a Rossmann-os színes mini parfümöknek, amiknek inkább van 1 pacsulihoz hasonlító vonása mind az üveg, mind az illat tekintetében..... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Makeup Universe31/3/13 10:33

      Pedig de, elutasító leszek velük. Nem szívesen veszek olyat, amit nem tudok később használni. Néha egy-egy drogériás ceruza vagy körömlakk becsúszik, de sminkek terén a MAC minősége alatt számomra használhatatlanok a termékek.

      Törlés
    2. Akkor bocsi, hogy belekotnyeleskedtem! Nem tudtam, hogy ennyire ragaszkodsz a MAC-hez, jó szándékból írtam, amit írtam.

      Törlés
    3. Makeup Universe1/4/13 11:44

      Semmi gond, nem rosszból írtam, de a Flormart nm érzem használhatónak egy sminkelésen.

      Törlés
    Válasz
  • Njoythestyle Reni31/3/13 09:16

    Kisgyerekkoromban volt egy ugyanilyen színű, víz alapú jégkrém ami egy mackót formázott és eszméletlen málna íze volt - most ez a jéghideg csoda ugrott be a lakkod láttán, nagyon dög! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  • Manna (mannakörmök)1/4/13 12:58

    hú nagyon tetszik. :)

    VálaszTörlés
  • maryke1/4/13 22:37

    Ilyen színű körömlakkot keresek egy ideje, biztos elnézek egy flormar pulthoz.

    VálaszTörlés
  • Hú nagyon neon és nagyon szép is! :)

    VálaszTörlés
  • Megjegyzés hozzáadása
    Továbbiak betöltése...

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe