4/14/2013

DMU - 20130411 - Here comes the sun

Az utóbbi időben nem nagyon sminkelek, ami abból is látszik, hogy egyre kevesebb a sminkes poszt. Nem arról van szó, hogy beleuntam volna, inkább arról, hogy olyan sminkeket csinálok, amik a képen nem mutatnak vagy egy fényvédő, kevéske szemöldök kombóval rohanok el itthonról. Az utóbbi pár hétben inkább másokat sminkeltem és akármennyire szégyen, de van hova fejlődnöm rendesen. Szóval most minden szabadidőmet gyakorlással töltöm, ha tehetem.


Olyan fura sminket fotózni, mert sok minden nem látszik képen, ami élőben szép, bezzeg, ami nem feltűnő az rendesen kijön. A szemöldököm vége például rendszeresen hiányzik, illetve a szemem sarkában a száraz bőr is kiválóan érdesnek tűnik, ahogy rajta csücsül a festék, ilyenkor mindig eszembe jut, hogy oda is kéne krémet kenni, de este ez valahogy mindig kimarad.


Habár nem szeretném a blogot ilyesmire használni, de egy próbát megér. Pár hete hivatalosan is sminkes vagyok és mivel időközben rengeteg érdekes, addig nem is sejtetett problémával találkoztam, ezért olyan embereket keresek, akiken gyakorolhatnék. Illetve pár hét múlva kezdek egy másik képzést, oda rendszerint szerda délután 16:00 órára, nagyjából este nyolcig, keresek sminkmodellt egy hálás köszönet és egy tábla csokiért cserébe. Ezenkívül olyan modellt is keresek, akinek felemás a szeme - mármint formára - például az egyikre rálóg a szemhéj, a másik pedig kicsit előre álló, a szemhéján teljesen feszül a bőr vagy nem egyforma szögben állnak a szemei. [Itt most nem a minimális, mindenkinél meglévő eltérésekre gondolok, hanem a kiugrókra - az egyik szemem nekem is kisebb mellesleg.] Szóval, ha valakinek lenne kedve, akkor írjon egy e-mailt  a [email protected] címre. 


Arc/Face
MAC - Mineralize Moiture Foundation NC20, Mineralize concealer NW15, Lilicent cremeblush, Fleur Power powder blus; Kryolan - Ivory supracolor, T0 blush; W7 - Moon Light highlighter 

Szemek/Eyes
MAC - Soft Ochre paint pot, Chrome Yellow, Gourgeous Gold eyeshadow, Spectacle of Yourself mega metal eyeshadow, Extreme Dimension Lash #Black Extreme mascara, Show-off Brow set, Brunette brow duo; Kryolan - Nappa eyeshadow; Ben Nye - Dark Brown eyebrow pencil

Száj/Lips



4 megjegyzés:

  1. Nikolett14/4/13 13:57

    Wow nagyon tetszik, olyan vidám, de mégis letisztult! Ó és gratulálok, remélem találkozhatunk majd sminkes munkáiddal is itt a blogon, mindig inspirál :)

    VálaszTörlés
  2. Njoythestyle Reni14/4/13 15:09

    Nagyon szépséges, friss szemek! Ez kell most tavaszra, tetszik nagyon! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  3. Nekem már rendesen hiányoztak a sminkek. Nagyon tetszik, amit csinálsz még ha a képek a "rosszabbik" oldalát mutatják.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon friss, tetszik :)

    VálaszTörlés
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe