8/26/2013

DMU - Jet 10

Csütörtökön összesen 20 percem volt csinálni valami sminkszerűséget. Mivel valahogy a natúr sminkektől betegnek érzem magam és nagyon formálisnak tartom, a bőrfókuszhoz túlságosan nyár van még, így azt csináltam, amivel ennyi idő alatt megvagyok: füstös szemet. Már napokkal előbb elővettem pár többet használandó dolgot, azóta az egyiket megint elsüllyesztettem valahova, hacsak nem hagytam el. Majdnem ugyanolyan lett mint az eredeti, azzal a különbséggel, hogy nem sütött a nap, ezért láttam mit hova kenek. 


Amit megszállottan kerestem a szemfestékeim közül az egy MAC-es limitált darab volt. Színre a Smuthoz hasonló, de mégis másabb. Nem találtam. Ezért kénytelen voltam a nagy kedvenc meálfényű Bobbimat elővenni - azt hiszem már nem tudnék élni nélküle. Viszont a nagy kedvenc pirosítóm is elől volt, így őt használtam - csodaszép barackos szín, rózsaszínes fénnyel. Ja, igen, a teljes arcos képből csak ez tetszett igazán és mivel eredetileg nem akartam ide kitenni, de nem volt kedvem megint retusálni egyet, ez most marad. 

On Thursday I had 20 minutes only to do something makeup-like with my face. I don't like natural makeup because I feel sick in it and I think that's so formal. The weather is too summery for a skin focused look so I went for smokey eyes. It's easy and quick. A few days earlier I made a box with stuff I should use more often - a couple of limited editoin MAC eyeshadows, UD The Black Palette, lipglosses, etc. Here is the [slightly better - I wasn't blinded by sunlight] recreation of the look I worn on Thu!

Arc/Face
Baviphat - Sugar Girl BB Cream, MAC - Strobe Liquid, Studio Fix Fluid NC25, Spaced-Out powder blush, Soft And Gentle MSF; Kryolan - 1W, 3W foundation; Ben Nye - Transparent Powder

Szemek/Eyes
MAC - Bare Study paint pot, Satin Taupe eyeshadow, Cinderfella, Water MES, Light Touch pressed pigment, Soft And Gentle MSF, Brunette Brow Duo, Brunette eyebrow pencil; Bobbi BrownVelvet Plum metallic eyeshadow, Urban DecayJet [The Black Palette]; Barry MSuper Soft Eye Crayon #5, #6; AstorBig & Beautiful Boom! Curved mascara

Száj/Lips
Bobbi BrownFirefly High Shimmer Lipgloss;  MAC - Live And Dye lipgloss; Max Factor - Lipfinity Lip Tint #05


11 megjegyzés:

  1. Gyönyörű ez a smink, és hihetetlen mennyire világít a szemed ettől a zöldtől. Kedvem támadt nekem is valami ilyesmihez.

    VálaszTörlés
  2. Csiribiri Erica26/8/13 10:33

    Igen, olyan vámpíros a szemed tőle :-D Nagyon szép! (a satírod még mindig verhetetlen)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Njoythestyle Reni26/8/13 14:48

      Azaz, tényleg vámpír-smink lett belőle, iszonyatosan tetszik! :)))
      Pusza: Reni

      Törlés
    Válasz
  • Jóóó ez a beállítás! Nyilván a smink is, kifejezetten tetszik a zöld vízvonal. Összességében jól nézel ki na :)

    VálaszTörlés
  • sklatyenom26/8/13 11:37

    Uuuh ettol a zoldtol tenyleg csak ugy vibral a telinteted! Nagyon szep igy a szemed ^^
    Haj temanal maradva az elozo bejegyzes miatt: mivel van most festve?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindig mással festem, mert keresem a tökéleteset, szóval ez több hajfesték keveréke, amit látsz. Utoljára talán Kallossal, mert semmi más színben nem volt valódi piros. Tehát ez egy világos rézvörös, vörös mixtonnal.

      Törlés
    2. sklatyenom27/8/13 18:03

      Köszönöm, Kallos-t még nem mertem kipróbálni, sok rosszat hallottam róla, volt akinek hajhullást okozott. Meglesem ;)

      Törlés
    3. Makeup Universe27/8/13 21:43

      Szerintem sem a legjobb, annyira nem tetszenek az összetevői, ha lehet, akkor ne vegyél Kallost. :D Ez csak végszükséglet volt. Sajnos egy jobb hajfesték 3-4 ezer forint, a hajamra meg kellene 2, de mixtonnal 3 tubus... Állítólag van egy természetes és nagyon jól fedő hajfesték, amit gyártanak extrémebb színekben, legközelebb olyat veszek, hátha. :)

      Törlés
    4. sklatyenom28/8/13 11:56

      Huhhh nha errol nem lenne rossz ha en is tudnek, milyen marka :DD
      Nekem eddig az Alfaparf jott be, most fogom kiprobalni mixtonnal penteken, hatha ugy megjobb...bar igazad van, valami termeszetes jobb lenne, es abban sem vagyok biztos, hogy nem tesztelnek allatokon :(

      Törlés
    Válasz
  • Ági Mdolla26/8/13 14:12

    tényleg a zöld nagyon kiemeli a sminket.nagyon szép lett.

    VálaszTörlés
  • CRaPTRaSH27/8/13 21:29

    Úristen, amúgy is nagyon tetszik, de ezzel a zölddel eszméletlen :O

    VálaszTörlés
  • Megjegyzés hozzáadása
    Továbbiak betöltése...

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe