12/26/2012

Bobbi Brown - Firefly High Shimmer Lipgloss - teszt, vélemény, minták

Sokat gondolkoztam azon, hogy írjak-e erről szájfényről, mert nyár végén vettem mint limitált darabot. De mivel annyira imádom, így úgy éreztem muszáj megosztanom ezt másokkal is. A Bobbi Brown hivatalos oldalán még mindig szerepel az állandó szájfények között, ezért most kicsit tanácstalan vagyok, hogy mi lesz a sorsa. Mindenesetre náluk már volt olyan, hogy limitáltnak szánt darabokat megtartottak az állandók között, remélem ezzel is így lesz, mert annyira szép.


A Bobbi Brown termékek csomagolása jól tükrözi a márka filozófiáját - letisztult, elegáns, amikor az ember kézbe veszi vagy ránéz, egyszerűen tudja magas elvárásoknak felel meg, luxus kozmetikum, de még sincs szükségük ehhez arany bevonatra. Inkább azt a városi nőt testesíti meg, aki bedobja a táskájába indulás előtt és elsiet egy tárgyalásra.


Ami számomra talán a legmeglepőbb élmény volt az az, hogy ennek a szájfénynek mennyire mentolos az illata. Valamiért arra számítottam illatmentes lesz, esetleg édeskés. Felkenve felélénkíti a vérkeringést az ajkakban, amelyek ettől is sokkal dúsabb hatást keltenek. Ami ezt még fokozza az a teljesen vizes hatás. Kényelmes viselet, nem ragad túlzottan, magában a számon ragacsosabbnak érzem, mint egy rúzs felett. Nem gondolom, hogy sokkal tartósabb lenne mint az árkategóriájában bármelyik másik szájfény, de ha nem piszkáljuk, nem eszünk-iszunk vele, akkor órákig tartja magát. Ha letörölnénk, akkor számoljunk a ragaszkodó apróbb csillámokkal. Az ízlésemhez képest az applikátora kicsit kicsi, de ennek ellenére egyszerre kellő mennyiségű szájfényt vesz fel - erősíteni később is lehet rajta, viszont fordítva nehezebben működne. Gyönyörűen csillog, inkább rózsaszínben mint aranyban, néha kicsit ezüstös - talán túlzás lenne azt állítani, hogy teljesen természetes hatást kelt, de mindenesetre nem hivalkodó és szépségével csak úgy vonzza a tekintetet. Viszont ha sokat kenünk belőle fel, akkor fehéressé válik, ami annyira nem szerencsés.




Sajnos azt az oldalát, amikor tejesen rózsaszínnek néz ki nem sikerült lefényképezni, pedig igyekeztem. Az állandó darabok közül az Oyster hasonlít rá, de kevésbé rózsaszínes fényű, hiszen jelentősen kevesebb csillám van benne. Más high end szájfények közül a Chanel Aragonite Glossimerre hasonlít, habár az utóbbiban van némi kékes csillogás. Szerintem tényleg isteni darab, jövőre még beszerzem még pár testvérét is. 5/5

Minták: először napfényben, ami az aranyat csalogatja elő belőle; majd természetes fényben a rózsaszínes csillogással és végül vakuval fotózva a számon közepesen vastagon, hogy jól látszódjon.


8 megjegyzés:

  1. Imádom az utolsó képet!

    VálaszTörlés
  2. vááóó

    VálaszTörlés
  3. Névtelen26/12/12 10:57

    Nekem is ez van meg, fenomenális!!! Egyre inkabb kezdek Bobbi Brown fan lenni. Pl. a Shimmering Highlighter-je is imádni való, nekem Beige színben van.... na meg a bronzositója....
    Nem tudom miért, de amikor veszek vmit a MAC-től, akkor szep szep, de semmi extra az araert,no de Bobbinál.... :)
    mintha minőségibb lenne, de lehet csak én vagyok így ezzel :)
    Üdv. Lili

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem nem az az érzésem, hogy minőségibb csak más. Valahogy úgy szép, hogy közben mégis visszafogott. :)

      Törlés
    Válasz
  • nem vagyok egy szájfényfetisiszta, de ez tényleg nagyon szép. még sosem volt semmi bobbim, még a végén körbe kell majd néznem az új üzletben! :)

    VálaszTörlés
  • Verus26/12/12 14:15

    Bár a mentolos dolgokat nem szeretem, nagyon szép, ilyesmit már egy ideje én is keresgélek, de még nem találtam meg az igazit.

    VálaszTörlés
  • Imádom a BB szájfényeket, a Pink Opal nagy kedvencem, ami hasonló ehhez, csak az tiszta rózsaszín-lila csillogós. Kár, hogy az is limitált volt :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sokszor azért utálom, ha valami limitált, mert attól félek, hogyha tetszeni fog és elfogy, akkor abból sosem vehetek magamnak egy másikat. :(

      Törlés
    Válasz
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe